100% Pure Wood » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

100% Pure Wood

Kiest u voor een houten vloer met dit kwaliteitslabel? Dan bent u verzekerd van kwaliteit!

Ontdek de vele voordelen van 100% Pure Wood.

1. Een Duurzame / Milieubewuste keuze

Weinig slijtage bij intensief gebruik, waardoor deze een lange levensduur heeft. Daarnaast kan hout eenvoudig weer geschuurd en gekleurd worden, dat is natuurlijk wel fijn om te weten als u  na verloop van tijd weer iets heel anders wilt. Verder is hout van zichzelf een natuurlijk materiaal en is in het productieproces minder milieubelastend dan synthetisch materiaal.

2. Vloerverwarming is mogelijk

Een 100% Pure Wood vloer leent zich uitermate goed om gelegd te worden in combinatie met vloerverwarming. Onze adviseurs adviseren u graag en kijken op basis van uw situatie wat voor u de beste oplossing is, we denken graag met u mee! Wat dacht u bijvoorbeeld van een Lamelparket / Duoplank vloer? Deze zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.   

3. Een tijdloze vloer

Een tijdloos karakter in zowel klassieke, als een moderne inrichting. Door diverse houtsoorten, kleuren en legpatronen af te stemmen op vrijwel elk interieur en elke woonstijl. Een houten vloer gaat jaren mee. Ook is het mogelijk om uw houten vloer weer te schuren en uw vloer weer een hele andere uitstraling te geven.

4. Sfeervol materiaal

Warm materiaal met een authentieke en unieke uitstraling. Daarnaast zorgt het voor comfort, warmte en een gezond klimaat binnenshuis. Iedere plank is anders, geen plank is hetzelfde. Dit geeft een uniek karakter aan uw woning of kantoor.  

5. Eenvoudig in onderhoud

Een 100% Pure Wood vloer is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, mits de juiste producten gebruikt worden. Een vloer van Parketmeester wordt altijd geleverd met een speciale Onderhoudswijzer voor hout, zo weet u dus altijd hoe uw vloer optimaal kunt onderhouden.

Enkele parketvloeren uit ons assortiment

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u ook een 100% Pure Wood vloer? Bekijk ons Inspiratieboek vol met inspiratie.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers