Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 82 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 82 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen
Kurkvloer: onovertroffen staaltje natuur
Kurk staat opnieuw in de belangstelling. En dat is helemaal terecht. Kurkvloeren hebben niet alleen prachtige duurzame eigenschappen, maar passen in de huidige woontrends. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is kurk een veelzijdige vloer en in allerlei moderne uitvoeringen verkrijgbaar. Door nieuwe speicale lakken kan de basiskleur in elke gewenste kleur worden geleverd. En wilt u een speciaal effect? Met een tweede afwerklaag toveren experts uw vloer om met een mooie granietstructuur, pasteltinten of juist een lekkere felle kleur.

Duurzaam en warm

Voor mensen die bewuster met hun energie willen omgaan heeft een kurkvloer een uitstekende eigenschap: het houdt de omgevingswarmte vast. Een kurkvloer voelt dan ook behaaglijk aan. Kurkvloeren hebben een grote isolatiewaarde. Dat komt door de miljoenen kleine cellen waaruit kurk is opgebouwd. Een ander voordeel hiervan is dat een kurkvloer geluid dempt. Ideaal voor gebruik in appartementen.
De beste warmte isolatie heeft u met kurk!
Omdat kurk erg goede isolerende eigenschappen heeft, is het mogelijk om op uw stookkosten te besparen. Kurkvloeren  en  vloerverwarming vormen dan ook een uitstekende combi. De warmte die afgegeven wordt kan door de kurk vloer minder ontsnappen, waardoor u minder hoeft te stoken.
 

De mogelijkheden

Kurkvloeren zijn zeer veelzijdig. U kunt ze in alle ruimtes (laten) leggen. Ook in natte ruimtes als badkamer on keuken zijn kurkvloeren een uitstekende oplossing. U moet ze dan wel extra aflakken om een waterdichte vloer te creëren. Kurkvloeren kunnen in ontelbare kleuren en varianten worden  geleverd. Naast kleur en structuurvarianten kunnen kurkvloeren ook in verschillende legpatronen worden gelegd. Vraag uw parketmeester er eens naar. Of u de vloer zelf legt of door een vakman laat leggen, u krijgt altijd een vakkundig advies.

Kurk een milieuvriendelijk alternatief

Kurk is een 100% natuurproduct. Het heeft een lange levensduur en werkt isolerend. Dat maakt een kurkvloer een goed alternatief.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het (laten) leggen van een kurkvloer? Vraag dan nu een afspraak aan of kom langs in een van onze showrooms.

Inspiratieboek

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Ontdek ons grote assortiment - Showrooms door heel Nederland - Deskundige adviseurs - Ervaren leggers