Mijn PVC vloer is beschadigd, en nu? » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Als u gekozen heeft voor een losliggende PVC vloer, dan is dit zo te repareren.

Als een PVC strook beschadigd raakt is het vrij eenvoudig om deze te vervangen voor een nieuwe. Daarom is het altijd verstandig om een extra pak aan te schaffen, want wanneer een PVC vloer ooit uit productie gaat, dan heeft u nog een pak reserve. Wilt u weten of uw vloer nog beschikbaar is? Of wilt u meer informatie over het herstellen van een PVC vloer? Neem gerust contact op met de dichtstbijzijnde vestiging. Bij PVC click (los) moet u eerst de eerste rij stroken verwijderen, tot u bij de beschadigde strook bent. Vervolgens kunt u deze eenvoudig vervangen door een nieuwe PVC strook.
 

Heeft u geen vervangende strook? Spotrepair biedt kansen

Om een diepe kras of put (niet groter dan een euromunt) te herstellen, is het mogelijk om dit met spotrepair te doen. Met spotrepair wordt de kras of put opgevuld met speciaal materiaal en vervolgens worden de nerven nagetekend. Op onze pagina over spotrepair kunt u hier meer over vinden.
 

Voorkomen is beter dan genezen

U kunt zelf veel doen om schade zoveel mogelijk te voorkomen. Allereerst is het verstandig om een PVC vloer aan te schaffen met een goede toplaag / slijtlaag. Als de basis goed is, kunt u verdere maatregelen nemen, zoals bijvoorbeeld: viltjes voor uw meubels, deurmatten (zowel binnen als buiten) en verwijder zand direct.

Onze adviseurs helpen u graag!

Of u nu schade aan uw vloer heeft of ergens anders informatie over heeft, wij helpen u graag. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord en maken we graag speciaal tijd voor u vrij.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers