Parket in uw appartement? Het kan zeker! » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

‘t Geluidsvriendelijkste parket voor appartement

Houdt u van parket in uw appartement? Maar wilt u geluidsoverlast van de vloer voorkomen? Parketmeester heeft mede dankzij onderzoeksinstituut TNO daar nu de ideale oplossing voor: een extra geluiddempende tussenvloer voor het parket in uw appartement.

 

Buren blij met tussenvloer onder parket in appartement

Veel tussenvloeren dempen het loop- of contactgeluid van parket in appartementen met 10 decibel. Parketmeester ontwikkelde voor u een tussenvloer die zelfs 12 decibel minder geluid doorlaat. Beter dan de Nederlandse Stichting Geluidshinder adviseert. Zo wordt de kans dat u uw buren te vriend houdt een stuk groter.

Bezoek vrijblijvend een showroom van Parketmeester en ontdek hoe het werkt.

 

Specialist in tussenvloeren en parket

Parketmeester is al jaren specialist in parket, onderhoud, renovatie en ontwikkeling. Daarom vindt u bij ons ook een eigen parketcollectie, private label. En daarom lukte het ook de top in tussenvloeren te ontwikkelen voor het parket in uw appartement. Voor zowel betonvloeren als de nieuwe zwevende vloeren. Download de leaflet over tussenvloeren.

 

Grip op temperatuur van parket en appartement

Houdt u van comfort? Parketmeester biedt u de beste vloerverwarming. Zoekt u verkoeling op broeierige dagen? Denk dan ook eens aan parket vloerkoeling. Ook het parket in appartementen zelf houdt van comfort. Zorg daarom dat de vloer op temperatuur blijft. Lees hoe het werkt met klimaatbeheersing voor parket.

 

Speciaal parket voor uw badkamer

Op welke plek wilt u parket in uw appartement? Bij Parketmeester vindt u zelfs parket voor de badkamer. Ontdek alles over onze kennis en over speciaal parket voor badkamers.

 

Meer sfeer rondom parket en appartement

Haal meer uit het parket in uw appartement, dankzij bijvoorbeeld:

 

 

Meer weten  over parket in uw appartement?

Bekijk hier een overzicht van de houtsoorten en vloersoorten/patronen. Of bezoek onze showroom op een van de 20 plekken in Nederland en België. vraag hier om de gratis folder over parket in appartementen. Nog handiger? Vraag de adviseur van Parketmeester uit uw buurt voor vrijblijvend advies bij u thuis.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!