Parket & Vloerkoeling » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Onderhoudsproducten van kwaliteit!

Één van Parketmeesters onderhoudsproducten: MasterⓇ droog onderhoud

Voor het probleemloos stofvrij houden en/of droog reinigen van ‘gladde’ vloeren zijn de volgende onderhoudsproducten verkrijgbaar:

MasterⓇ Stofwisser de Luxe: vloerwisser met steel en stabiele, wentelbare zool.
Te gebruiken met:

  • MasterⓇ Wisdoek – voor éénmalig en droog gebruik. Voorzien van stofbindende impregnering die er voor zorgt dat stof niet wordt verplaatst maar opgenomen.
  • MasterⓇ Wisdoek Super – geschikt voor meermalig gebruik. Optimaal reinigend vermogen door hoog percentage microvezels. Desgewenst ook te gebruiken voor vochtig reinigen. Wasbaar op 40°C.

 

Meer onderhoudsproducten: MasterⓇ droog / vochtig onderhoud

 

Voor gecombineerd droog en/of vochtig reinigen van ‘gladde’ vloeren zijn de volgende onderhoudsproducten verkrijgbaar:Master dweil super

MasterⓇ Basishouder:
vloerapparaat met steel en stabiele, wentelbare zool voor universeel gebruik. Voorzien van klittenband voor snel en probleemloos bevestigen van de MasterⓇ Dweil Super of Polishvacht.

Te gebruiken met:
MasterⓇ Dweil Super – voor universele vloerreiniging. Ook droog te gebruiken. Van 100% microvezels die streeploos reinigen garanderen. De dweil wordt met klittenband op de basishouder bevestigd. Te gebruiken met water waaraan parket- / laminaat- / kurkreiniger is toegevoegd. Dweil goed uitwringen: hoe minder vocht, des te beter het resultaat. Doordat de microvezels een groot vochtopnemend vermogen hebben wordt de vloer ter plaatse, zonder nawrijven, streeploos schoon. Machinewasbaar tot 90°C.

BELANGRIJK

Gebruik nooit te veel water en neem overtollig vocht meteen weer op!

Speciale onderhoudsproducten: MasterⓇ speciaal onderhoud

MasterⓇ Polishvacht: voor het aanbrengen van parket-polish, of -olie of vloeibare-was.

  • Voorbewerking: de vloer stof- en zandvrij maken met de MasterⓇ Stofwisser de Luxe of stofzuiger.
  • Parketpolish: in rechte banen gelijkmatig opbrengen en laten drogen. Na gebruik vacht schoonspoelen met water.
  • Parketolie: volgens voorschrift opbrengen.
  • Vloeibare parketwas: gelijkmatig over de vloer verdelen en laten drogen. Daarna opboenen met boenmachine of boenblok. Na gebruik de vacht goed uitspoelen met Parketmeester-wascleaner.Master wonderdoek

MasterⓇ Wonderdoek – voor snel en efficiënt handmatig schoonmaken. Een revolutionaire ontwikkeling in reinigingstechnologie. Van 100% microvezels, waardoor zelfs hardnekkig vuil zich met de droge doek laat wegpoetsen.

Desgewenst kan men vlekken met een beetje vocht te lijf gaan. Omdat heel weinig vocht het beste resultaat geeft kan men ook een plantenspuit met water en reinigingsmiddel vullen. Een klein beetje schoonmaakwater op de vuile plek spuiten en deze met de Master Wonderdoek wegpoetsen.

De MasterⓇ Wonderdoek kan op een temperatuur van 90°C gewassen worden, zodat goede hygiëne gewaarborgd is. De doek gaat zeer lang mee, omdat de microvezels uiterst slijt- en vormvast zijn.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers