Houten vloeren (parketvloer) - Sfeervol en kwalitatief
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 112 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 112 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Plankon houten vloeren

Plankon houten vloeren

Plankon Fliori houten vloeren zijn uniek in zijn soort! Naast ons online assortiment met houten vloeren hebben we in onze showrooms een zeer groot aanbod. Ook hebben wij een breed assortiment plinten voor uw houten vloer. Bijvoorbeeld afwerklijsten in de kleur van uw vloer en chique witte MDF plinten, deze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en diktes. Als u een houten vloer aanschaft, denk ook eens aan vloerverwarming.

LEGSERVICE®

Uw parket / houten vloer laten leggen door onze ervaren parketteurs.

Meer informatie

Vloerverwarming onder uw houten vloer!

Overweegt u om een nieuwe houten vloer aan te schaffen? Denk ook eens aan vloerverwarming. Heerlijk warm in de winter en nog energiezuinig ook!

Onderhoud voor uw houten vloer - uw vloer in topconditie!

Bij Parketmeester kunt u terecht voor speciaal onderhoud voor uw houten vloer – voor iedere afwerking hebben wij een specifiek product.

Over houten  vloeren (parketvloeren)

Houten vloeren (ook wel parketvloeren) geven een ruimte een uniek en natuurlijk karakter. Bekijk onze vele patronen / vloersoorten. Overweegt u om een houten vloer / parket te nemen? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden voor parket op vloerverwarming. Het is warm, comfortabel en energiezuinig! Wist u trouwens dat u het in de zomer als koeling kunt gebruiken?

 

Patronen en soorten

INSPIRATIE HOUTEN VLOEREN

Vraag het Inspiratieboek aan of bekijk ons blog vol met inspiratie en ideeën voor parketvloeren!