Eiken visgraat vloer gelegd in Rotterdam » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Eiken visgraat vloer Rotterdam

Deze eiken visgraat vloer is gelegd in Rotterdam-Zuid. De klant heeft van 2 woningen 1 gemaakt. De wens van de klant was een rustige visgraat vloer en niet te donker. Wij hebben de anhydrite ondervloer geschuurd en voorgestreken. Anhydrite is een kalkachtige ondervloer waar een vlies op zit na het drogen. Deze dient ten allen tijde eraf geschuurd te worden voor de hechting tevens zorgt de speciale primer ervoor dat we de best mogelijke hechting krijgen.

Daarna hebben we 240 m² eiken mozaïek gelijmd op deze ondervloer. Deze hebben we netjes geschuurd zodat er geen hoogte verschillen zijn. Na het vlakschuren van de tussenvloer hebben wij in dit geval een eiken visgraat in een strakke sortering geplaatst met band en wengé bies. We hebben de vloer door het gehele appartement geplaatst m.u.v. de keuken/badkamer. Daar wilde de klant graag tegels.

Na de montage van de visgraat is de vloer afgewerkt met een olie/hardwax en zijn ook hier hoge MDF plinten geplaatst als finishing touch.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een Tapis vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!