Eiken visgraatvloer in Leiden » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 112 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 112 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Eiken visgraatvloer in Leiden

Eiken visgraatvloer in Leiden

Gelegd door Parketmeester Lisse

In Leiden legden wij in een herenhuis uit de 17e eeuw (Rijksmonument) een schitterende visgraatvloer. De klant koos als afwerking voor zeer onderhoudsvriendelijke lak. Zo kreeg de vloer een zeer matte, strakke, naturelle uitstraling.

 

Al meer dan 30 jaar ervaring

Wilt u ook een eiken visgraatvloer of wilt u gewoon inspiratie opdoen? Parketmeester heeft al meer dan 25jaar ervaring in het leveren, leggen en onderhouden van vloeren. Bent u woonachtig in Lisse of omstreken? Dan kunt u terecht op de Grachtweg 43 in Lisse. Onze specialisten kunnen u deskundig advies geven over onder andere de diverse houtsoorten, legvarianten en verschillende afwerksystemen. U kunt ook een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen via de website.
 

Gunstige garantievoorwaarden

De vloeren die wij leveren worden geleverd met zeer gunstige garantievoorwaarden. Op bijna alle vloeren heeft u een minimale garantie van 5 jaar. Heeft u al een vloer op het oog en wilt u weten hoeveel garantie deze desbetreffende vloer heeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord!

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

GRATIS inspiratieboek?

Woont u in Leiden of elders? Vraag direct meer inspiratie aan! Binnen 1-3 werkdagen heeft u het boek helemaal GRATIS in huis.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers