Eikenhouten Systeemvloer » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Eikenhouten vloer

Eiken houten vloer te Roosendaal

Gelegd door Parketmeester

Witgeoliede eikenhouten systeemvloer

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de finishing touch van de woning, maar de eigenaren van het Roosendaalse nieuwbouwproject weten één ding zeker: “Dit is thuis. We hadden direct een klik met de woning.” De vrijstaande woning oogt strak, modern en tegelijkertijd licht en warm. Op de grond prijkt een wit-geoliede eikenhouten systeemvloer van Parketmeester Bergen op Zoom, en dát is geen toeval.

Keuze voor Parketmeester Bergen op Zoom

“We zochten kwaliteit, niet alleen qua parket, maar ook qua service en nazorg. Dat was voor ons heel belangrijk.” Familie en kennissen attendeerden hen op Parketmeester Bergen op Zoom.
“Zij hadden zelf zeer goede ervaringen met de Bergse parketteur en ik kende het bedrijf nog van vroeger. Het bestaat al zolang, dat kan alleen als je kwaliteit hoog in het vaandel hebt. Dat bleek ook wel tijdens het bezoek. Ze staan volledig achter hun producten en dat schept vertrouwen.”
In de showroom aan de Parallelweg werd het echtpaar ontvangen door parketteur Piet Sandee. “Hij gaf uitleg over de mogelijkheden en de verschillende houtsoorten. Onze architect had ons vooraf ook adviezen gegeven en samen met Piets informatie was de keuze snel gemaakt. De gesprekken waren gemoedelijk, er werd niks opgedrongen. Die rustige manier van zaken doen gaf ons een goed gevoel.”

Eikenhout om de trap te bekleden

Hun keuze viel bij Parketmeester Bergen op Zoom op een stevige eiken systeemvloer die niet alleen in de keuken, woonkamer, werkruimtes en slaapkamers terug te vinden is. Ook de trap werd met dit parket bekleed. De eikenhouten vloer verbindt alle verschillende ruimtes met elkaar.
“Het parket is prachtig, het geeft de ruimte een bepaalde warmte die past bij de inrichting en design van de rest van het huis.” concludeert het stel tevreden. Ook over het leggen van de vloer zijn de eigenaren enkel lovend. “Er was één vaste parketteur voor het leggen en oliën van de vloer en het monteren van de plinten. Dat was eveneens erg prettig. Alle afspraken die zijn gemaakt, is Parketmeester Bergen op Zoom nagekomen. We raden deze Parketmeester dan ook graag aan. Hij voldoet volkomen aan onze verwachtingen!”

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

GRATIS inspiratieboek?

Meer vloerinspiratie nodig? Vraag het inspiratieboek direct aan!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers