Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 67 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 67 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Gerookte Duoplank in Ermelo

Gerookte Duoplank in Ermelo

Gelegd door Parketmeester Bergen op Zoom

In een vrijstaande woning in Ermelo troffen wij een oude houten vloer aan. Onze klanten wilden graag een mooie moderne uitstraling in hun woning, zonder dat het karakter van de woning verloren ging. Een leuke uitdaging voor ons!

 

Duoplank

Samen met de klant zijn we gaan kijken wat bij hun wensen aansloot. Daarbij hebben ze ervoor gekozen om een nieuwe vloer over de huidige vloer te laten leggen. Een mooie gerookte duoplank/multiplank is waar het oog van onze klant op viel.

We hebben deze vloer vol verlijmd aan de bestaande houten vloer. Doordat we voor deze legmethode hebben gekozen, heeft de klant geen last van loopgeluiden. Ook klinkt de vloer niet hol. Een en al voordelen voor onze klant dus.

 

Resultaat

Over het resultaat zijn wij en onze klant zeer te spreken. Het voldoet precies aan de verwachtingen. De woning heeft een moderne uitstraling gekregen en het warme karakter behouden.

 

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Parketmeester Harderwijk u kan bieden? Wij helpen u graag met het opknappen of vervangen van uw vloer. Heeft u vragen over het onderhouden van uw parket vloer? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Dus maak nu een afspraak of kom naar onze showroom!

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

GRATIS inspiratieboek?

Meer vloerinspiratie nodig? Vraag het inspiratieboek direct aan!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Ontdek ons grote assortiment - Showrooms door heel Nederland - Deskundige adviseurs - Ervaren leggers