Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 67 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 67 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Laminaat vloer in Hierden

Laminaat vloer te Hierden

Gelegd door Parketmeester Harderwijk

Laminaat vloer

Aan de Hierdenseweg een geliefde straat in Harderwijk is door Klaassen Bouw uit Hierden deze schitterende twee onder een kap woning gebouwd.

De woning is door Klaassen Bouw in een traditionele jaren 30 stijl gebouwd. Klaassen Bouw uit Hierden is een begrip in Harderwijk en omgeving.

De gehele beneden verdieping is uitgevoerd met vloerverwarming die dient als hoofdverwarming. Dit betekend dat er verder geen radiatoren zijn geplaatst.

Parketmeester Harderwijk heeft in deze woning een laminaat vloer gelegd in de kleur walnoot met rondom een vellingkant. Dit is mogelijk door een speciale ondervloer te gebruiken die het mogelijk maakt om laminaat te leggen op vloerverwarming als hoofdverwarming. Deze ondervloer is de Master-Thermo-Combi die in combinatie met laminaat een uitzonderlijke lage warmte weerstand heeft.

Parketmeester Harderwijk heeft naast laminaat ook diverse typen houten vloeren en parket die een goede combinatie vormen met vloerverwarming.

Bij de entree is een speciale droogloop mat geplaatst die 7.5 liter water per vierkante meter absorbeert. Voordeel hiervan is geen voetafdrukken op de vloer waardoor de vloer netjes blijft.

Parketmeester Harderwijk levert droogloop matten in diverse afmetingen en deze worden vakkundig gestoffeerd. Houten vloer, Parket of laminaat op vloerverwarming?
Bel voor een afspraak 0341-426068 of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Harderwijk.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

GRATIS inspiratieboek?

Meer vloerinspiratie nodig? Vraag het inspiratieboek direct aan!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Ontdek ons grote assortiment - Showrooms door heel Nederland - Deskundige adviseurs - Ervaren leggers