Old Dutch verouderde vloer » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Old Dutch Verouderde vloer

Old Dutch verouderde vloeren VOC collectie ‘Hof van Zeeland’.
VOC vloeren is gebaseerd op de oude Nederlandsche en Belgische schepen welke werden ingezet door de Verenigde Oostindische Compagnie om handelswaar van Azië naar Nederland en België te krijgen in de periode 1602-1798.

Deze naturel kleur is één van de kleuren met de naam ‘Hof van Zeeland’. Andere kleuren met mooie namen van de toen varende schepen, zoals: ‘Batavia’, ‘Klein Amsterdam’, ‘Keyserinne’, ‘Slot Kronenburg’, ‘Concordia’, ‘Arent’, ‘Sint Carolus’

Deze namen vertegenwoordigen een kleur welke van diepzwart tot grijs en zelfs wit leverbaar zijn in verschillende technieken van visgraat tot planken/stroken. Altijd geschikt voor vloerverwarming en zelfs vloerverkoeling.

Parketmeester Alblasserdam slaat met deze VOC serie weer een weg in welke staat voor kwaliteit en de grandeur van vloeren alsof ze echt uit de gouden eeuw afkomstig zijn.

Voor deze parketvloeren heeft architectenbureau Same-d uit Voorburg ons ingeschakeld om deze verouderde visgraatpatroon in hun kantoor/vergaderruimte te plaatsen.

Details

Old Dutch – Hof van Zeeland:
Een van de eerste VOC vloeren in Nederland

GRATIS inspiratieboek?

Meer vloerinspiratie nodig? Vraag het inspiratieboek direct aan!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers