Podium kerk in Delft » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Podium kerk in Delft

Houten podium in Delft

 Gelegd door Parketmeester Zaandam

Project Kerkelijk Centrum De Veste

Wij staan bekend om onze kennis en ervaring met het leggen van de mooiste houten vloeren. Wij leggen vloeren bij mensen thuis en werken ook aan grote projecten bij opdrachtgevers uit de zakelijke wereld. Zo zijn wij enkele weken terug benaderd om een mooi uitdagend project aan te gaan in het Kerkelijk Centrum De Veste. De bedoeling van dit project was om het podium in deze kerk te voorzien van een mooie houten afwerking.
 

De houtsoort

Architect N.C. Wevers is degene geweest die verantwoordelijk is voor het ontwerp van het podium dat wij vervolgens hebben uitgewerkt. Om dit podium de beste uitstraling te geven, hebben wij ervoor gekozen om te werken met massief eiken hout. Eiken Bourgogne 10 mm massief om precies te zijn. Het klassieke eiken sluit goed aan op het interieur van de kerk.
 

Legmethode

Er zijn diverse legmethodes mogelijk voor het plaatsen van houten vloeren. Wij hebben ervoor gekozen om de vloer te verlijmen en te vernagelen aan de ondergrond. Het voordeel daarvan is dat de vloer strakker ligt en dat er minder werking plaats vindt.
 

Afwerking

Naast dat er verschillende methodes zijn voor het leggen van vloeren, is er ook een grote diversiteit aan afwerkingsmogelijkheden. In de Delftse kerk is ervoor gekozen om het hout te behandelen met Skylt lak. Skylt lak zorgt voor een natuurlijke uitstraling van de vloer zonder dat deze glad is. De vloer wordt optimaal, maar onzichtbaar beschermt waardoor de vloer lange tijd meegaat zonder al teveel onderhoud.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u ook een nieuwe vloer? Bestel ons prachtige inspiratieboek vandaag nog!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers