Tapis vloer in Amsterdam » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Tapis vloer in Amsterdam

Tapis

Gelegd door Parketmeester

Eiken Tapisvloer

In Amsterdam hebben we een mooie ambachtelijke eiken tapisvloer mogen leggen. Een leuke uitdaging die we graag zijn aangegaan.

Blokpatroon

Het voordeel van tapisvloeren is dat deze in een eigen gekozen patroon gelegd kunnen worden. Hierdoor kunt u een unieke sfeer en uitstraling in uw kamer creëren. In deze woning in Amsterdam is ervoor gekozen om een blokpatroon te laten plaatsen. Bij dit blokpatroon zijn de tapisstrookjes van 60 cm geplaatst waarna ze om en om horizontaal en verticaal geplaatst worden. Hierdoor ontstaan mooie blokken van 60 x 60 cm op de vloer en is duidelijk het vakmanschap van de vloerenlegger te zien.
Om de vloer te beschermen tegen vocht, vuil en stof is de vloer voorzien van een witte vloerolie. Deze geeft de vloer een mooie natuurlijke en zeer moderne look.

Vloerverwarming

Onder deze mooie vloer ligt ook vloerverwarming. Doordat de eiken vloer op de ondergrond verlijmd is, hebben we een optimale warmtegeleiding weten te garanderen. Leer meer over parket op vloerverwarming.

Buitenparket

Als specialist in buitenparket heeft Parketmeester Bergen op Zoom hetzelfde blokpatroon buiten doorgezet. Hierdoor wordt de sfeer die binnen gecreëerd is, buiten voortgezet. Buiten en binnen worden hiermee 1 geheel.

Optisch geeft de combinatie van het blokpatroon binnen en het blokpatroon in het buitenparket een mooi en strak aanzicht.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

GRATIS inspiratieboek?

Meer vloerinspiratie nodig? Vraag het inspiratieboek direct aan!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers