Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 67 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 67 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Eiken vloer in Zeewolde

Vloer in Zeewolde

Gelegd door Parketmeester Harderwijk

Zeewolde is de jongste plaats in Flevoland. Op dit moment wordt hier gewerkt aan wat door sommige de laatste nieuwbouwwijk van Zeewolde gaat worden. Er worden 3000 woningen gebouwd met een tempo van 300 per jaar. Uniek is het gebied de eilanden waar bij de woning een stuk water wordt gekocht. In de toekomst kunt u dan via een nieuwe vaarverbinding naar het ijselmeer varen.

Parketmeester Harderwijk heeft in deze woning een eiken bourgogne tapisvloer gelegd.
De vloer is ter plaatse geschuurd en met witte olie afgewerkt. Het onderhoud is eenvoudig middels Parketmeester onderhouds zeep en olie. In deze producten is een wit pigment toegevoegd waardoor de vloer op de lange termijn ook wit te behouden blijft.

In de keuken ligt een stenen vloer waarop de houten vloer strak is aangelegd, voordeel is geen strip of profielen maar een gelijke overgang van kamer naar keukenvloer. Plint is in de keur van de muur geschilderd om optisch de grootste ruimte te creëren.

Parketmeester Harderwijk is gespecialiseerd in ambachtelijk te leggen tapis vloeren. Laat u deskundig informeren in onze showroom in Harderwijk.

Er liggen inmiddels vele “Parketmeester Vloeren” in Zeewolde.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

GRATIS inspiratieboek?

Woont u in Zeewolde of elders? Vraag gerust het inspiratieboek aan! Ons inspiratieboek bevat 54 pagina’s inspiratie voor uw woning.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Ontdek ons grote assortiment - Showrooms door heel Nederland - Deskundige adviseurs - Ervaren leggers