Vloerrenovatie - Privium Lounge Club Schiphol » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Vloerrenovatie te Schiphol

Vloerrenovatie Privium Lounge Club

Door Parketmeester

Vloerrenovatie Privium Lounge Club

Wij hebben een grootschalig project op Schiphol uitgevoerd. We mochten alle houten vloeren van de Privium Lounge Club opknappen.

Wat is de Privium Lounge Club?

De Privium Lounge Club is een exclusieve ruimte voor Privium Plus leden. Hier kunnen mensen rustig werken, genieten van wat te drinken of gewoon even ontspannen. De ruimte is voorzien van WiFi en er is een uitgebreid aanbod eten en drinken.

Wengé tweelaags lamelparket

Het donkere wengé lamelparket dat in de Privium Lounge ligt, hebben we als eerst geschuurd. Zodoende hebben we eerdere bewerkingen van de vloer verwijderd waarmee we een nieuwe basis creëerden om de vloer te behandelen. Na het schuren hebben we de houten vloer geborsteld. Met het borstelen wordt het zachte hout tussen de houtnerven weggeslagen waardoor deze nerven extra goed zichtbaar worden. Vervolgens hebben we het lamelparket behandeld met een brandvertragende tussenlaag. Tot slot is de vloer afgewerkt met een doffe top olie.

Het resultaat is een mooie diepe donkerbruine vloer met een zeer natuurlijk karakter. Dit zorgt voor een zeer luxe uitstraling in de ruimte.

Eiken hoogkant mozaïek

Het looppad is voorzien van een eiken hoogkant mozaïek vloer. Deze wordt binnenkort geschuurd waarna de vloer wit gekleurd wordt en afgelakt met een zijdeglans lak. In combinatie met de sfeerverlichting, de inrichting en het donkere wengé, is de ruimte een serene, luxe ruimte. Hier kan een ieder tot rust komen of rustig doorwerken wanneer men op doorreis is.

Ook uw vloer laten renoveren?

Bent u net zo enthousiast geworden over het resultaat als wij? Kom dan naar onze showroom of vraag een afspraak aan.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u uw vloer ook laten renoveren? Of wilt u een totaal nieuwe vloer? Bestel gerust ons inspiratieboek.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers