Zorgcentrum Sint Willibrord » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Vloer gelegd in een zorgcentrum

Dit zorgcentrum is voorzien van een mooie vloer.

Gelegd door Parketmeester

Project Zorgcentrum Sint Willibrord

In het kader van de renovatie zijn wij gevraagd om de vloeren in Zorgcentrum Sint Willibrord in Middelburg te vervangen. Dit zorgcentrum is een huis met zo’n 72 bewoners. De totale oppervlakte was zo’n 1400 m², wat een grote uitdaging voor ons was. Maar wel eentje die we met veel plezier zijn aangegaan.

Houtsoort

Op de vloer is gekozen voor kopshout op een ondergrond van mozaïek. Kopshout heeft de eigenschap dat de groeiringen goed zichtbaar zijn. Bovendien is het hard en goed bestendig tegen drukkrachten. Dit is zeer praktisch in ruimtes waarvan intensief gebruik wordt gemaakt, zoals het zorgcentrum.

Afwerking

Kopshout is onbehandeld hout en moet dan ook worden behandeld met een oppervlaktebehandeling om de vloer te beschermen tegen vuil, vocht en andere schadelijke invloeden. Om het natuurlijke karakter van de vloer te behouden en te benadrukken, is ervoor gekozen om de vloer af te werken met Parketmeester Master Intensief Reiniger met een wit kleurpigment. Het resultaat is er een om trots op te zijn!

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een afspraak aan of kom eens langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder!

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op

GRATIS inspiratieboek?

Meer vloerinspiratie nodig? Vraag het inspiratieboek direct aan!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers