PVC vloer in badkamer, vochtbestendig en veel verschillende dessins
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

PVC vloer in de badkamer: veel voordeel

Badkamers zijn vochtige ruimtes waarbij de keuze voor de vloer al snel valt op tegels. Tegels zijn vochtbestendig en kunnen dus niet snel beschadigd raken. Maar wist u al dat PVC vloeren ook in alle opzichten uitermate geschikt zijn voor het leggen in badkamers, toiletten en andere vochtige ruimtes?
 

Vochtbestendig

PVC vloeren zijn zeer vochtbestendig, omdat ze van kunststof zijn. Daarbij moet u er wel om denken dat gelijmde PVC vloeren minder vochtbestendig zijn dan click PVC vloeren. Dit heeft ermee te maken van de lijm bij gelijmde PVC vloeren bij contact met water vloeibaar kan worden.
 

Warme uitstraling

Tegenwoordig zijn PVC vloeren er in allerlei soorten en maten. Dessins zijn allen natuurgetrouw, van tegelvloer dessins tot houten vloer dessins. Hiermee kunt u een warme sfeer toevoegen aan uw badkamer of toilet. Bovendien ziet uw badkamer of toilet er niet standaard uit. U kunt echt uw eigen sfeer creëren.
 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van een PVC vloer in uw badkamer? Kom dan langs bij een van onze showrooms of vraag vrijblijvend een afspraak aan.
 
Meer over PVC vloeren
 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers

 

Inspiratieboek

 

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van wonen, vloeren, raamdecoratie, traprenovatie en meer! Bestel het boek vandaag nog, helemaal GRATIS!