PVC vloeren Trends » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

PVC vloeren zijn in de laatste jaren van onmisbare waarde geworden in onze huisjes en tegenwoordig ook op kantoren. Ze worden steeds vaker gelegd en dat is ook niet zo gek met zoveel voordelen. Daarom hebben we voor u wat inspiratie voor u op een rij gezet en laten we u kennis maken met de laatste trends. Ondanks dat een “vloerenkenner” het verschil kan zien tussen een kunststofvloer en een houten vloer, worden de dessins van veel PVC vloeren steeds realistischer.  Voor alle gedetaileerde informatie, voor- en nadelen & meer, kijk dan even op de pagina PVC vloeren.

PVC Inspiratie #1: PVC tegelvloeren, creëer een luxe uitstraling in uw huis

U kunt het misschien wel: luxe hotelkamers met prachtige natuurstenen / tegelvloeren. Ze zijn dan meestal voorzien van vloerverwarming voor extra comfortabel leefgemak. Tegels geleiden de warmte goed en houden de warmte goed vast. Ditzelfde geldt ook voor PVC vloeren: ze geleiden goed en houden deze ook perfect vast. Bij Parketmeester heeft u een groot aanbod PVC tegelvloeren. Uw PVC vloer vakkundig laten leggen? Wij staan voor u klaar!

PVC Inspiratie #2: PVC visgraat, een chique vloer verkrijgbaar in veel uitvoeringen

Een PVC vloer die gelegd is in een visgraatpatroon creëert een chique uitstraling.  De klassieke visgraat is van oorsprong een smalle plank, maar tegenwoordig zijn de planken te verkrijgen in veel verschillende lengtes en breedtes. We zien ook steeds vaker brede planken terugkomen in veel woningen. Brede planken geven uw woning een extra dimensie. Bent u nieuwsgierig naar onze collectie? Kom gerust langs tijdens onze openingstijden.

PVC Inspiratie #3: PVC vloer met een eigen, unieke stijl

Als u echt wilt uitblinken maakt u gewoon uw eigen vloer. Dit geeft een eigen karakter aan uw woning. Bij ons heeft u de mogelijkheid om meer dan 110 unieke en creatieve combinaties te maken. Wat dacht u van een mooie 3D vloer of een Hongaarse punt met 2 verschillende kleuren planken. Of experimenteer met verschillende vormen: zeshoeken, vierkanten en ga zo maar door. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met een showroom bij u in de buurt. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de pagina Moduleo Moods.