Bekend van o.a.
Inspiratieboek aanvragen

Realwood

Vloeren van echt hout, natuurlijk bij Parketmeester!

Zoekt u een vloer van echt hout-of dat nu massief, lamel of mozaïek is – let dan op het label van Realwood.

Realwood staat voor écht hout

Echt hout heeft veel milieuvoordelen ten opzichte van houtdecor/laminaatproducten.  Alleen echte massieve en lamelvloeren mogen het logo van Realwood dragen. Deze producten zijn authentiek en u kunt er vanuit gaan dat u te maken heeft met een echte (milieuvriendelijke) houtenvloer.

De voordelen van Houten vloeren:

  • Betaalbaar: onze houtenvloeren zijn betaalbaar en gaan jarenlang mee;
  • Duurzaam: wilt u een totaal andere afwerking? of heeft u krasjes op uw vloer? Dan kunt u uw houten vloer laten schuren en opnieuw (laten) afwerken – een groot voordeel ten opzichte van een laminaatvloer!;
  • Natuurlijke uitstraling: als u uw woning een natuurlijk karakter wilt geven, dan is écht hout een goede keuze;
  • Makkelijk te leggen: een houten vloer is gemakkelijk zelf te leggen (laat u wel adviseren);
  • Milieuvriendelijk: bij het produceren en verwerken van houten vloeren wordt veel minder energie verbruikt. De bomen worden na productie en verwerking direct herplant voor een nieuwe generatie.

 

Uw houtsoort kiezen

U kunt er voor kiezen om een harde houtsoort te kiezen, dan is de vloer – in het algemeen – beter bestand tegen slijtage. U kunt voor o.a. meer informatie over de hardheid van de houtsoorten het beste terecht bij een showroom bij u in de buurt. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende houtsoorten.
Bekijk hier alle houtsoorten

Welke patroon heeft uw voorkeur?

Kiest u juist voor een klassieke enkele strook of juist gecompliceerde patronen? Als u bijvoorbeeld een rustige uitstraling in uw huis wilt creëren kunt u er voor kiezen om een enkele strook te nemen. Kom gerust langs bij één van onze vestigingen door heel Nederland – beleef onze kwalitatieve houtenvloeren van dichtbij!

Uw vloer laten afwerken

U kunt uw vloer laten afwerken op verschillende manieren: in de lak / olie en was. De afwerking geeft niet alleen de gewenste sfeer, maar beschermt tegelijkertijd ook uw vloer. Vraag u altijd af of het verstandig is om uw vloer zelf af te werken of dat u het door een professioneel laat doen.

GRATIS inspiratieboek?

Meer vloerinspiratie nodig? Vraag het inspiratieboek direct aan!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Onze adviseurs staan u graag te woord