Rolgordijnen » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Rolgordijnen

Kwalitatief & sfeervolle rolgordijnen

Top Kwaliteit Rolgordijnen van Multisol

Een van de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Multisol Raamdecoratie is het rolgordijn. Verkrijgbaar in alle soorten en maten waardoor er voor ieder interieur wel een mooi rolgordijn te vinden is. Of u nu maatwerk wilt of een rolgordijn met standaardafmetingen, wij kunnen alles voor u verzorgen.

 

Stofsoorten

Rolgordijnen van Multisol zijn verkrijgbaar in een bijna oneindig aantal stofsoorten. Of u nu op zoek bent naar verduisterende rolgordijnen op de slaapkamer of naar mooie transparante voor in de woonkamer. Bij ons zult u vinden wat u zoekt.
U kunt kiezen uit vele dessins, kleuren en transparanties. Voor zowel een trendy als een klassiek interieur of zelfs voor de kinderslaapkamer, vindt u het rolgordijn dat bij u past.

 

Schulpranden, roedes en ringenZwart Rolgordijn

Ook de afwerking van uw rolgordijn is bepalend voor de sfeer die u in huis creëert. Wilt u een romantische uitstraling? Dan zult u misschien wel kiezen voor mooie transparante rolgordijnen met schulpranden. Voor een strakkere uitstraling houdt u de onderkant strak en kiest u voor de kleur die aansluit bij de rest van uw interieur.

 

Duo rolgordijnDuo Rolgordijnen

Dé trend op het gebied van rolgordijnen van het moment zijn de duorolgordijnen. Het voordeel van deze rolgordijnen is dat u altijd zelf de lichtinval en de mate van privacy bepaalt. De bediening van de duorolgordijnen is net zo eenvoudig als bij gewone rolgordijnen, net als de montage.
Wilt u dat wij het voor u installeren? Geen probleem! Vraag naar de voorwaarden in de dichtstbijzijnde showroom.

Bediening

Wanneer u kiest voor rolgordijnen van Multisol, heeft u de keuze uit 2 bedieningssystemen. De eerste werkt op basis van een kunststof bedieningsketting en de tweede via een softraise veersysteem. De kunststof bedieningsketting is een bekende, eenvoudige bediening die kwalitatief erg goed is. Het softraise veersysteem is luxer en zorgt ervoor dat het rolgordijn zich langzaam en geruisloos oprolt.

Rolgordijn Dakraam

Dakraam rolgordijnen

De collectie van Multisol voorziet ook in rolgordijnen voor dakramen. Deze zijn voorzien van een lichtdichte cassette, zodat er geen licht de kamer binnenkomt.

Advies op maat

Zoals u leest, is de keuze op het gebied van rolgordijnen enorm. Onze deskundigen staan dan ook voor u klaar om advies op maat te geven, zodat u de gordijnen van uw dromen krijgt. Kom dus snel naar een van onze showrooms of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u meer inspiratie voor rolgordijnen of raamdecoratie in het algemeen? Vraag direct ons nieuwe inspiratieboek aan!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers