Parketmeester Alblasserdam , dé specialist van Rotterdam & Drechtsteden
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Parketmeester Alblasserdam

U bent welkom!

Groot assortiment

Vloeren van hoge kwaliteit

Wij maken graag tijd voor u vrij!

Afspraak maken

Parketmeester Alblasserdam

Uw vloerenspecialist van de regio Rotterdam & Drechtsteden

Liefde voor vloeren

Het team van de Parketmeester Alblasserdam bestaat uit echte specialisten. Geen onervaren krachten, geen freelancers maar liefhebbers die hun vak al jaren met passie uitoefenen. We kennen de verschillende materialen, houden rekening met uw wensen en eisen en geven u een deskundig en eerlijk advies zodat u straks over een vloer beschikt, waar u nog jarenlang plezier van hebt. Zowel in huis als op kantoor .

 

Mogelijkheden

De Parketmeester is op het gebied van houten vloeren marktleider en heeft de grootste collectie brede planken, parket en visgraatvloeren zowel klassiek als verouderd in verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingen. Tevens hebben wij een ruime collectie bamboe vloeren, laminaat, PVC en trapbekledingen. U kunt bij ons terecht voor kwaliteitsvloeren in verschillende prijsklassen. Al deze vloeren zijn voorzien van een kwalitatief hoogwaardige beschermlaag wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling, een hoge slijtvastheid en bijzonder weinig onderhoud. Ook zijn er mogelijkheden om met behoud van garantie zelf uw nieuwe vloer te leggen.

Specialisatie vloerverwarming/koeling

De Parketmeester regio Rotterdam en Drechtsteden heeft ruim 20 jaar ervaring met het toepassen van houten vloeren, parketvloeren, bamboe en laminaat in combinatie met vloerverwarming / koeling. De vloeren die wij toepassen hebben een lage warmte weerstand en dragen daarom bij aan een zeer gunstig energie verbruik. Vanzelfsprekend krijgt u bij de Parketmeester 100 % volledige garantie op de vloer en het legwerk.

 

Specialisatie vloerrenovatie

Het renoveren van een houten vloer is een specialisme. Bij de Parketmeester bent u aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw bestaande vloer weer als nieuw maken en desgewenst voorzien van een andere kleur. U bent van Harte welkom in onze showroom centraal gelegen aan de A15 op nog geen 10 minuten van de steden Rotterdam en Dordrecht – GRATIS PARKEREN.
Contact opnemen

Over ons

Wij staan voor kwaliteit

Een nieuwe vloer? Die bepaalt de sfeer in huis. En dat voor tientallen jaren. Niet zo gek dus om een specialist in te schakelen: Parketmeester Alblasserdam!

Gegarandeerd genieten

Als vakspecialist staan we natuurlijk garant voor kwaliteit. Zo volgen we regelmatig trainingen, checken alle materialen voor ze de deur uitgaan en bieden ook nog eens heel ruime garantieregelingen. Zowel op materiaal als legwerk. Want u wilt toch zorgeloos van uw vloer kunnen genieten?

The sky is the limit

Wilt u uw vloer zelf leggen? Besteedt u het hele traject liever uit? Aan u de keus. En ook ons assortiment kent nauwelijks grenzen. Van laminaat tot een parketvloer waarvan het motief speciaal voor u is uitgedacht. Benieuwd? Neus vast rond op de website of stap binnen in onze showroom. U bent van harte welkom.

Contact ons

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Openingstijden showroom
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Komt u met de auto en maakt u gebruik van uw navigatiesysteem? Stel deze dan in op Kelvinring 12. Zo komt u direct bij onze voordeur waar u de auto GRATIS kunt parkeren.

Bel ons gerust! Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.
Wij maken graag tijd voor u vrij. Maak direct online een afspraak
Parketmeester Alblasserdam
Stijl vloeren
Kelvinring 11 B
2952 BG Alblasserdam
Zuid-Holland
info@parketmeesteralblasserdam.nl
Plan uw route naar Parketmeester Alblasserdam