Bekend van o.a.
Inspiratieboek aanvragen

Parketmeester Alkmaar

….Parketmeester Alkmaar heet u van harte welkom in de ruime overzichtelijke showroom aan de Edisonweg 5-d te Alkmaar.

Wij maken graag tijd voor u vrij!

Bij u thuis of in de showroom

Afspraak maken

Parketmeester Alkmaar, uw vloerenspecialist!

Huot Denspark – Parketmeester Alkmaar heet u van harte welkom in de ruime overzichtelijke showroom aan de Edisonweg 5-d te Alkmaar. In het ruime assortiment is er altijd een vloer die voldoet aan uw wensen en die past bij uw interieur. Door het volgen van de technische ontwikkelingen en nieuwste interieurtrends kunnen wij u prima adviseren in uw keuze naar de juiste vloer op het gebied van systemen, houtsoorten en afwerking.

Over Parketmeester Alkmaar
Wij, Parketmeester Alkmaar ( Huot Denspark ), zijn trots dat we bij deze club mogen horen. Waar de vooroordelen vaak wat stoffig en ouderwets zijn, zijn juist de Parketmeesters zeer vooruitstrevend! Wij doen veel aan technisch onderzoek, waardoor we voorlopen op bijvoorbeeld vloeren op vloerverwarming en het plaatsen in appartementen.
Hot item op dit moment zijn de Houten vloeren op vloerkoeling! Ook hier specialiseren wij ons in, zodat we de consument volledig kunnen informeren.
In onze showroom kunnen wij de meest uiteenlopende houtsoorten laten zien, in diverse vormen, zoals parketvloeren in vele patronen, plankenvloeren, maar ook de nieuwste laminaatvloeren kunt u bij ons vinden.

Tevens heeft Parketmeester Alkmaar een afdeling stoffering, zodat wij een compleet pakket kunnen aanbieden. Denk daarbij aan tapijt, marmoleum en de PVC-Vloeren.

Parketmeester Huot Denspark onderhoudt veel contacten met binnenhuisarchitecten zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends op het gebied van wonen, waarbij natuurlijk de vloer een belangrijke basis vormt.

De vloer wordt gekozen voor jaren, dus is een belangrijke stap bij het inrichten van de woning, kantoor of welke ruimte dan ook. Onze verkoopadviseurs helpen u graag op weg!!

Contact opnemen

Contact ons

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Openingstijden showroom

Vrijdag
11.00 – 16.00 uur

Overige dagen
Op afspraak

‘s avonds op afspraak

Bel ons gerust!
Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Wij maken graag tijd voor u vrij.
Maak direct online een afspraak

Parketmeester Alkmaar
Hout Denspark
Edisonweg 5 – D
1821 BN Alkmaar
Noord-Holland
info@parketmeesteralkmaar.nl

Plan uw route naar Parketmeester Alkmaar