Inspiratieboek aanvragen

Wij maken graag tijd voor u vrij!

Bij u thuis of in de showroom

Afspraak maken

Wij zijn FSC® Gecertificeerd.
Kijk hier voor meer info

Parketmeester Bergen op Zoom bestaat al bijna 45 jaar waar de tweede generatie aan het roer staat. Parketmeester Bergen op Zoom heeft zich in de loop der jaren volop ontwikkeld in de nieuwe innovaties op vloerengebied. Onze showroom heeft een ruim assortiment in kurk, pvc, laminaat, plinten, bamboe, zonwering en parket. Zelfs voor de tuin en voor de bekleding van uw trap bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast nieuwe vloeren staan wij ook voor u klaar als het gaat om aanhelingen, renovaties, vrijblijvend advies, nieuw kleurtje over de bestaande vloer en onderhoud. Ons team kan u adviseren in de mogelijkheden voor u bestaande vloer. Dit kunnen we doen bij ons in de showroom of gewoon bij u thuis zodat u gelijk kunt laten zien wat u graag zou willen.

Mogelijkheden in planken

Brede massieve vloerdelen met een authentieke uitstraling tekenen de moderne hang naar eenvoud en kwaliteit. Parketmeester Bergen op Zoom kan u uitleggen waar u op moet letten bij het kiezen van een vloer die voor u op maat is. Die keuze is minder eenvoudig dan het lijkt. De eigenschappen van een planken vloer wordt immers bepaald door vele factoren: de houtsoort, de sortering, de wijze van drogen, het vochtpercentage van het hout, de ondervloer, de manier van leggen en de uiteindelijke afwerking. Het belangrijkste argument blijft natuurlijk: wat vindt u het mooist?

Contact opnemen

Over ons

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Parketmeester Bergen op Zoom is gevestigd in het pand langs het spoor aan de Parallelweg 131b. Wat destijds is begonnen als een klein winkeltje aan huis, is uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een ruime showroom om de hedendaagse stijlen en mogelijkheden op het gebied van parket, kurk en laminaatvloeren. Parketmeester Bergen op Zoom heeft jarenlange ervaring in advies en plaatsing van alle denkbare vloeren. De deskundigheid en het ambachtelijk vakmanschap van Parketmeester Bergen op Zoom zijn niet alleen een begrip in de regio geworden, maar ook daarbuiten heeft men al vaak van onze diensten gebruik gemaakt. De vloeren worden gelegd door een eigen team van bekwame parketteurs. Middels Parketmeester opleidingen en trainingen worden zij op de hoogte gehouden van de nieuwste technische ontwikkelingen in de markt.

Contact opnemen

De vloer als basis voor uw interieur.

De vloer is een belangrijke spil in het maken van uw interieursprofiel.
Hierbij adviseren wij u graag. Uiteraard zijn er de standaard mogelijkheden in ons  uitgebreid assortiment, met uitsluitend producten van gerenommeerde merken, maar wilt u echter meer dan alleen een standaard vloer uitkiezen?
Dan bent u bij Parketmeester Bergen op Zoom aan het juiste adres. Samen verwezenlijken wij uw dromen. Wat dacht u van een vloer met uw eigen patroon?
Bijvoorbeeld een dubbele visgraat met band en bies van brede planken? Misschien Oudhollands geschaafd en in een aparte kleur “oud” gebeitst of wit geolied?
Het is allemaal mogelijk. Samen met u komen we tot de ideale combinatie met de rest van uw interieur.

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom aan de parallelweg, te Bergen op Zoom.
Parketmeester Bergen op Zoom zorgt ervoor dat u vriendelijk wordt onthaald en onder het genot van een bakje koffie gaan we, samen met u,  uw woonkamer veranderen in een sfeerkamer.

Contact ons

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Openingstijden showroom
Maandag, woensdag, donderdag & vrijdag
10.00 – 17.00 uur

Dinsdag
Gesloten

Zaterdag
10.00 – 15.30 uur

Bel ons gerust!
Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Wij maken graag tijd voor u vrij.
Maak direct online een afspraak

Parketmeester Bergen op Zoom
Parallelweg 131 B
4624 JA Bergen op Zoom
Noord – Brabant
info@parketmeesterbergenopzoom.nl

Plan uw route naar Parketmeester Bergen op Zoom

FSC® Gecertificeerd

 

beter voor het milieu

 

Parketmeester Bergen op Zoom is FSC® gecertificeerd!

Bergen op Zoom, 18 juni 2014 – Jarenlang waren wij in het verleden FSC® gecertificeerd en dankzij onze projecten zijn wij weer dat weer! Wij vinden verantwoord ondernemen erg belangrijk en zijn dan ook trots deze certificering als blijk van onze inzet te hebben FSCgekregen.

Wat is FSC®?

Het FSC® is een keurmerk dat speciaal in het leven is geroepen voor houten producten die op een verantwoorde, duurzame wijze zijn geproduceerd. Daarbij wordt rekening gehouden met onder meer ecologische, sociale en economische belangen.

Door FSC® gecertificeerd hout te verkopen, dragen ondernemers bij aan het behoud van bossen. Daarbij blijft een gezonde leefomgeving voor zowel mens als dier gewaarborgd.

Wilt u meer weten over FSC® dan kunt u hier terecht.

Wat is het voordeel van de FSC® certificering voor u?

Bij de inkoop van onze vloeren, hebben wij een speciale collectie FSC® gecertificeerde vloeren samengesteld. Wanneer u kiest voor een van deze vloeren, draagt u bij aan een beter milieu. Een beter milieu voor nu en in de toekomst.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze duurzame FSC® gecertificeerde vloeren? Neemt u dan contact op met onze showroom of maak een afspraak.