Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 67 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 70 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Wat onderscheidt ons?

 • Eigenaar in de winkel
 • Eigenaar komt zelf opmeten
 • 1 aanspreekpunt
 • Jaren ervaring
 • Dé vloerenspecialist in de regio

Ons assortiment vloeren:

 • Parket
 • Laminaat
 • Vinyl
 • PVC
 • Houten vloeren
 • Tapijt

 

Aan Stationsplein 18 vindt u Parketmeester Harderwijk. Centraal gelegen bij het station in Harderwijk. Eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer en auto, met voldoende parkeergelegenheid.

Eigenaar Erik Brandsen van Parketmeester Harderwijk is sinds augustus 2014 de trotse eigenaar van zijn eigen parketzaak. Zijn deskundigheid en vakmanschap van Parketmeester Harderwijk maken van hem dé vloerenspecialist van de regio.

Hij geeft u persoonlijk advies over de juiste vloer in uw situatie. Bovendien komt hij zelf bij u langs om de ruimte op te meten. Dit zorgt ervoor dat u echt 1 aanspreekpunt heeft voor al uw vragen.

 

Mogelijkheden houten vloeren

Wij hebben een breed assortiment houten vloeren in allerlei houtsoorten. Van gerookt eiken, geschaafd of verouderd tot teak en van noten tot wengé, alles is mogelijk. Daarbij kunt u kiezen uit diverse legmethoden waaronder traditioneel, vol verlijmd of zwevend. Wij leggen de vloer precies zoals u wilt.
U kunt kiezen uit onder meer multiplanken, lamelparket, duoplanken en gelaagd massief. Op dit moment zijn dit de meest populaire soorten houten vloeren en wij weten zeker dat wij de vloer van uw dromen hebben. De mogelijkheden die wij u te bieden hebben zijn vrijwel onbegrensd!

 

Laminaat en PVC vloeren

Laminaat en PVC vloeren zijn niet weg te denken uit de moderne interieurs. Beide zijn verkrijgbaar in diverse dessins, waaronder met hout- en steen uiterlijk. We hebben een ruim aanbod, zodat er altijd wat voor u tussen zit!
 

Tapijt en vinyl

Ook op het gebied van tapijt en vinyl bent u bij ons aan het juiste adres. Van hoogpolig tot laagpolig tapijt. Bovendien is het merendeel van ons tapijt uitstekend geschikt voor het bekleden van trappen.
Ons vinyl lijkt net op een echte houten vloer maar is toch zeer eenvoudig in onderhoud.

Niet voor niets is Parketmeester Harderwijk Compleet in vloeren! Voor iedereen hebben wij het type vloer dat hij wil. Kom dus snel naar Stationsplein 18 en ervaar zelf de voordelen van dé vloerenspecialist in de regio Harderwijk.

Contact opnemen

Over ons

Over Parketmeester Harderwijk
Parketmeester Harderwijk, gerund door Erik Brandsen, is een van de Parketmeesters in Nederland, een collectief van ambachtelijke parketspecialisten.

Parketmeester Harderwijk heeft voor de omgeving een centrale ligging en kan daardoor ook voorzien in (parket) vloeren in de nabije omgeving, zoals Ermelo, Putten, Zeewolde, Nunspeet en Epe.

“Steeds meer nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig opgeleverd met vloerverwarming als hoofdverwarming. En dan niet alleen in de woonkamer, maar ook op de eerste en tweede verdieping. Als Parketmeesters zagen wij ruim 15 jaar al in dat parket en vloerverwarming een ideale combinatie vormen. Inmiddels kiezen onze klanten in toenemende mate voor deze combinatie.”

Behalve dat de meeste houtsoorten de warmte doorlaten, voelt parket van nature al warmer aan, waardoor de thermostaat gemiddeld anderhalve graad lager gezet kan worden. Bovendien zorgt parket op een vloerverwarming voor een gelijkmatigere temperatuur aan het oppervlak.

Wij, van Parketmeester Harderwijk, geven een vakkundig adviezen bij de keuze uit de talloze mogelijkheden. Vervolgens is het een geruststellende gedachte alle vloeren worden gelegd door eigen specialisten. Op elke parketvloer wordt dan ook 5 jaar garantie gegeven.

Kom naar onze showroom voor meer informatie over parket, planken, kurk of laminaatvloer.
Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij met u alle mogelijkheden bespreken.

Contact ons

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Openingstijden showroom

Maandag
Gesloten

Dinsdag
Gesloten

Woensdag t/m vrijdag
10:00 – 17:00 uur

Zaterdag
10:00 – 16:30 uur

Zondag
Gesloten

s avonds op afspraak

 

Bel ons gerust!
Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.
Parketmeester Harderwijk
Stationsplein 18
3844 KR Harderwijk
info@parketmeesterharderwijk.nl
Plan uw route naar Parketmeester Harderwijk