Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 60 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 59 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Parketmeester Tilburg, uw vloerenspecialist!

Aan de Jan Frederik Vlekkeweg 6-10 vindt u Bensing Parket – Parketmeester Tilburg. Bensing Parket heeft jarenlang ervaring in advies en plaatsing van alle denkbare vloeren. De deskundigheid en het ambachtelijk vakmanschap van Bensing Parket zijn een begrip in de regio. De vloeren worden gelegd door een eigen team van bekwame parketteurs. Middels Parketmeester opleidingen en trainingen worden zij op de hoogte gehouden van de nieuwste technische ontwikkelingen in de markt.

Van standaard vloer tot individuele oplossing

De vloer vormt het hoofdbestanddeel van het interieur en is letterlijk de basis van elke ruimte. Daarom wordt er in het kiezen van een nieuwe vloer veel tijd, geld en moeite gestoken. Bensing Parket wil u daar graag bij behulpzaam zijn.

Uiteraard bieden wij een uitgebreid assortiment, met uitsluitend producten van gerenommeerde merken. Wilt u echter meer dan alleen een vloer uitkiezen? Dan bent u bij Parketmeester Tilburg aan het juiste adres. Samen verwezenlijken wij uw dromen. Wat dacht u van een vloer met uw eigen patroon? Bijvoorbeeld een dubbele visgraat met band en bies van brede planken? Misschien oud-Hollands geschaafd en in een aparte kleur ‘oud’ gebeitst of wit geolied? Het is allemaal mogelijk. Onze interieurarchitect kan zelfs samen met u een totaal woonconcept samenstellen.

Contact opnemen

Mogelijkheden in planken

Brede massieve vloerdelen met een authentieke uitstraling tekenen de moderne hang naar eenvoud en kwaliteit. Bensing Parket is specialist in probleemloze planken vloeren, en weet u precies te vertellen waar u op moet letten bij het kiezen van een vloer die voor u op maat is. Die keuze is minder eenvoudig dan het misschien lijkt. De eigenschappen van een planken vloer wordt immers bepaald door vele factoren: de houtsoort, de sortering, de wijze van drogen, het vochtpercentage van het hout, de ondervloer, de manier van leggen en de uiteindelijke afwerking.

Maar het belangrijkste argument blijft natuurlijk het esthetische: wat vindt u het mooist? En wat dat betreft is het zeker dat u in de uitgebreide sortering van Bensing Parket een planken vloer vindt die u bevalt. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd!

Over ons

Over Parketmeester Tilburg

Houten vloeren / Parket vloeren, verouderde vloeren, gestabiliseerde vloeren, maar ook PVC vloeren laminaat vloeren en kurk vloeren

Al meer dan 25 jaar ervaring

Wij, Johan en Charlotte Bensing, zijn bij velen al bekend en hebben meer dan 25 jaar ervaring. Wij kunnen u alles vertellen op het gebied van parket, parket op vloerverwarming en alles wat ermee te maken heeft.

 

Kom gerust langs!

Wij nodigen u uit om eens een kijkje te nemen in onze showroom in Tilburg. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u alle mogelijkheden voor een parket, planken, PVC, kurk of laminaat.

Contact ons

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Openingstijden showroom:

Voorlopige openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag van
10.00 – 16.00 uur.

Vanwege de enorme toeloop en Corona maatregelen zijn wij voorlopig genoodzaakt om u alléén te ontvangen op afspraak.

U kunt een afspraak maken door ons een email te sturen naar info@parketmeestertilburg.nl of door online een afspraak maken


Eventueel andere tijden op afspraak.

Bel ons gerust!
Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Wij maken graag tijd voor u vrij.
Maak direct online een afspraak
Parketmeester Tilburg (voorheen Goirle)
Bensing Parket
Jan Frederik Vlekkeweg 6-10
5026 RJ Tilburg
info@parketmeestertilburg.nl
Plan uw route naar Parketmeester Tilburg

Ons Portfolio

Al jaren ervaring