Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 76 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 76 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Parketmeester Veldhoven, uw vloerenspecialist!

Parketmeester Veldhoven bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar. Alex Wouters de oprichter en directeur hiervan was al 12 jaar werkzaam in de parketvloeren branche toen hij in 1975 besloot voor zich zelf te beginnen als een eenmanszaak.

Door veel mond op mond reclame wisten veel mensen hem te vinden en kon hij het al gauw niet meer alleen aan en besloot zijn eerste werknemer in dienst te nemen. Deze werknemer gaat volgend jaar met pensioen en heeft door de jaren heen ook veel medewerkers opgeleid.

De showroom was toen Alex begon nog aan huis maar in 1990 was het bedrijf zo gegroeid dat de overstap naar een winkelpand met magazijn werd gemaakt. Maar ook dit werd te klein en nu zitten we al weer 7 jaar tot volle tevredenheid op De Run 8304 (aan de kempenbaan) te Veldhoven waar we een showroom behuizen van 500m² waar we de klanten een grote collectie kunnen tonen van tapis parket, planken, kurk en laminaat.

Inmiddels is Parketmeester Veldhoven een echt familiebedrijf geworden want zijn zoon, dochter en schoonzoon zijn ook werkzaam in het bedrijf. De specialiteit van Parketmeester Veldhoven is het traditionele tapis parket met patronen, badkamervloeren en ondervloeren tot 12dB voor appartementen. Service, vakmanschap en kwalitiet staan bij ons voorop en wij geven dan ook 5 jaar garantie.

Door de jaren heen is het keuze aanbod enorm gegroeid en ook zijn er veel meer mogelijkheden dan vroeger.
Zo is het ook voortaan mogelijk parket over vloerverwarming te leggen. Het is dan ook steeds moeilijker een keuze te maken uit het grote aanbod maar wij helpen u graag.

Wij hopen dat we u snel onder het genot van een kopje koffie in onze showroom mogen verwelkomen waar we u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Contact opnemen

Contact ons

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag
10.00 – 12.00 uur
13.15 – 17.00 uur

Zaterdag
10.00 – 13.00 uur

Uitsluitend op afspraak mogen wij weer bezoek ontvangen in onze showrooms.

Maak een afspraak >

Bel ons gerust!
Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.
Wij maken graag tijd voor u vrij.
Maak direct online een afspraak
Parketmeester Veldhoven
Wouters Parketvloeren
De Run 8304
5504 EN Veldhoven
info@parketmeesterveldhoven.nl
Plan uw route naar Parketmeester Veldhoven