Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 86 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 86 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Parketmeester Zaandam, uw vloerenspecialist!

Na zorg en kwaliteit te hebben geleverd op het gebied van parket, kurk, PVC en laminaat mag Hoogland Vloeren aan de Kleine Tocht 36 zich nu Parketmeester noemen.

Parketmeester Zaandam, Hoogland Vloeren, beschikt over een bijzonder ruim assortiment gerenommeerde merken, professionele eigen leggers, is ISO 9001-gecertificeerd, aangesloten bij HerstelVerzekerd en weet alles over vloeren en het onderhoud daarvan. De vloer vormt tenslotte het hoofdbestanddeel van het interieur en is letterlijk de basis van elke ruimte. Het team van Parketmeester Hoogland Vloeren adviseert met plezier bij de keuze voor een (parket)vloer. Wenst de consument een vloer met een eigen patroon, een dubbele visgraat, oud-Hollands geschaafd, in een aparte kleur ‘oud’ gebeitst of wit geolied? Het is allemaal mogelijk bij Parketmeester Hoogland Vloeren.

Ook kunt u terecht voor het laten schuren en of lakken of oliën van u vloer in allerlei kleuren.

Parketmeester Zaandam (Hoogland vloeren) levert alle bekenden merken laminaat waaronder Douwes Dekker / Quick-Step / Balterio / uiteraard worden deze vloeren vakkundig gelegd en afgewerkt met plinten naar keuze.

Ook zijn wij de kurkspecialist bij uitstek in de regio, zowel voor zwevende als vaste kurkvloeren in vele kleuren en structuren leverbaar.

 

Schade aan uw vloer?

Wij werken voor verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Heeft u de schade aan uw verzekeringsmaatschappij gemeld, dan komen wij de schade bekijken om vervolgens een schade inspectie en offerte uitbrengen voor de verzekering.

Contact opnemen

Contact ons

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer!

Openingstijden showroom

Maandag & dinsdag
09.30 – 17.30 uur

Woensdag
Gesloten

Donderdag & vrijdag
09.30 – 17.30 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

Zondag
Gesloten

Op afspraak zijn andere tijden mogelijk

Wij mogen een beperkt aantal bezoekers in onze showrooms ontvangen. Wilt u er zeker van zijn dat wij voldoende tijd hebben om u van dienst te zijn? Maak een afspraak.

Maak een afspraak >

Bel ons gerust! Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.
Wij maken graag tijd voor u vrij. Maak direct online een afspraak
Parketmeester Zaandam Hoogland vloeren Kleine Tocht 36 1507 CA Zaandam info@parketmeesterzaandam.nl
Plan uw route naar Parketmeester Zaandam Kom gerust langs in onze showroom, u kunt GRATIS bij ons parkeren.

Ons Portfolio

Al meer dan 30 jaar ervaring!