Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 82 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 82 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen
Vloertrend in 2018: de terugkeer van visgraatvloeren
Vroeger kwam je de visgraatvloer vooral tegen in mooie oude herenhuizen.  Op dit moment zien we een hernieuwde waardering voor deze prachtige vloer.  De visgraatvloer doet anno 2018 helemaal zijn intrede in de hedendaagse woontrends.

Visgraatvloer vraagt Vakmanschap

Een visgraatvloer is een legmethode. Dat betekent dat deze vloer van hout of parket op een speciale manier gelegd wordt. Door de planken loodrecht ofwel haaks op elkaar te leggen, ontstaat een speels patroon. Naast de traditionele visgraat kunt u ook kiezen voor de Hongaarse punt. Hier zijn de planken in een punt gezaagd van 45 ° of  60 °.  Door met de hoek en de afwerking te spelen ontstaan prachtige unieke vloeren. Of je een visgraatvloer van brede planken of juist smalle wilt, of deze donker of licht van kleur zijn, je kunt jouw visgraatvloer in elke stijl laten maken: een moderne strakke stijl of juist een mooie verouderde look. Wist je dat een visgraatvloer zeer goed te combineren is met vloerverwarming?

Let op

Bij het leggen van een visgraatvloer komt wel gedegen vakmanschap om de hoek kijken. Ook kost het leggen van deze vloer meer aandacht en tijd. Dus ben je niet al te handig? Laat deze dan door een vakman van Parketmeester leggen. Wist u trouwens dat visgraat ook te leggen is met laminaat?

Meer weten?

Wilt u meer weten over het leggen van een visgraatvloer? Vraag dan nu een afspraak aan of kom langs in een van onze showrooms.

Inspiratieboek

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Ontdek ons grote assortiment - Showrooms door heel Nederland - Deskundige adviseurs - Ervaren leggers