Vloer kleuren - Breng kleur in uw interieur » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Andere sfeer in uw woning? Bepaal zelf de kleur van uw houten vloer!

Heeft u een mooie houten vloer, maar wilt u iets anders? Of bent u op zoek naar een unieke uitstraling voor uw houten vloer? Dan kan het (laten) kleuren met een kleurpigment de oplossing voor u zijn! Diverse stijlen en kleuren zijn mogelijk zodat u precies de vloer krijgt die u voor ogen heeft.

 

Duurzaam en eigen stijl

Veel liefhebbers van houten vloeren kiezen ervoor om hun vloer te voorzien van een olielaag of laklaag. Nadat de olie of lak droog is, blijft de uitstraling van echt hout behouden. Bovendien zijn krassen minder zichtbaar en kan met de toevoeging van een kleurpigment de vloer een unieke stijl gecreëerd worden.

 

De mogelijkheden

Bij het kleuren van uw vloer maken wij gebruik van de kleurpigmenten van Aquamarijn. Deze mengen wij door vloerolie zodat de gewenste kleur bereikt wordt. Kleuren variëren van witte, grijze tot bruine tinten. Alle Parketmeesters hebben diverse kleurstalen voor u beschikbaar zodat u direct ziet wat de uiteindelijke kleur ongeveer gaat worden. Vraag dan ook naar de mogelijkheden voor u bij een van onze vloerendeskundigen.

 

Let op

Bij het kleuren van vloeren is het uiteindelijke kleureffect op uw vloer sterk afhankelijk van de natuurlijke kleurverschillen van het hout, de inhoudsstoffen van het hout en de wijze van de behandeling. Houd er daarom rekening mee dat uw vloer uiteindelijk niet precies dezelfde kleur zal hebben als de stalen of foto’s, maar een levendige combinatie van tinten in deze kleursfeer zal zijn.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het (laten) kleuren van uw houte vloer? Vraag dan nu een afspraak aan of kom langs in een van onze showrooms.

Rainbow colours

Gekleurde vloeren zoals een witte of lichtgrijze vloeren worden al veel toegepast. Zij zijn vrijwel altijd al uit voorraad te leveren, maar vandaag de dag staan we voor veel meer uitdagende kleuren open. Denk bijvoorbeeld eens aan een strandtentvloer, versponsde vloer of een vloer met een mix van kleur effecten. Op bestelling kunt u buiten de standaard kleuren kiezen uit maar liefst een half miljoen kleuren. Parketmeesters Rainbow ColorPrimer maakt dit allemaal mogelijk en zonder veel moeite is het te realiseren.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Uiteraard voorzien onze vloerendeskundigen u van goed advies als u erover denkt de vloer te kleuren. Het is goed mogelijk om de vloer zelf te kleuren, maar wij bevelen dit zeker niet aan. De olie/lak moet op de juiste manier met de juiste dikte worden aangebracht en de vloer moet op de juiste manier geschuurd worden. Elke vloer is anders: ouderdom van de vloer, eventuele eerdere behandelingen die de vloer heeft gehad, de houtsoort. Kleurafwijkingen ontstaan snel waardoor het echt werk voor specialisten is.

Inspiratieboek

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers