Vloer Trends 2019 » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

PVC vloeren

#1 Nog steeds zijn PVC vloeren zeer populair en in opmars.

PVC vloeren hebben de laatste 7 jaar een hele opmars gemaakt. Ze worden aangeboden in grote collecties, verschillende legmethodes, formaten, dessins en ga zo maar door. In 2008 wist nog bijna niemand wat een PVC vloer was. En nu? Woonprogramma’s leggen bijna niks anders meer. Niet gek ook, want PVC vloeren zijn gewoonweg praktisch en worden steeds mooier. Ze zijn nagenoeg onderhoudsvrij en zijn waterbestendig. We verwachten ook dat in 2019 de vraag naar PVC alleen maar zal blijven stijgen.

Allerlei varianten verkrijgbaar
Visgraat tot diverse figuurtjes, triangelvormen en in veel verschillende kleuren. Ook hierin kunt u kiezen tussen verschillende prijsklassen. Het assortiment van Parketmeester is groot, aangezien wij iedere doelgroep willen bedienen, we hebben voor elk budget een goede vloer.

Laminaat trends 2019

#2 Laminaat is en blijft een populaire optie.

Laminaat is al jaren een populaire optie in de markt: ze zijn goedkoper, worden steeds mooier en zijn onderhoudsvriendelijk. Ook in 2019 zijn deze vloeren niet meer weg te denken, vooral niet met het nieuwe opkomende “visgraat laminaat”.  Laminaat gelegd in een visgraat motief? Ja het kan zeker. Hiermee kunt u een luxe uitstraling aan uw woning geven met de prijs van laminaat. Ondanks dat laminaat vloeren steeds mooier worden, kunnen ze in onze ogen nooit de PUURHEID van “echt hout” evenaren.

Visgraat vloer trend 2019

#3 Visgraat vloeren zijn weer helemaal in (vooral de brede delen!)

Ondanks dat de visgraat vloer (houten vloer) minder onderhoudsgemak heeft dan bijvoorbeeld een PVC- of laminaatvloer, komt de vloer door haar authentieke en natuurlijke karakter weer vaker terug in veel woningen. Vroeger was de visgraatvloer bijna alleen te zien voor de allerrijkste en in kastelen. Vandaag de dag legt de Parketmeester ook visgraat vloeren (met name brede delen) in verschillende soorten huizen en appartementen. Ook wordt de vloer steeds vaker met vloerverwarming gelegd.

Voor iedere woonstijl een bijpassende afwerking
Buiten de vele formaten visgraat vloeren kunt u een keuze maken uit diverse kleuren, tinten en afwerkingen om het gewenste resultaat met uw woning te creëren. De vloeren geven uw woning een luxe en chique uitstraling en is te combineren met veel uiteenlopende interieurs. De gewenste afwerking wordt in de fabriek voor u aangebracht. Parket is ook mogelijk in een badkamer, keuken, woonkamer, winkel of kantoor.

Wij verwelkomen u graag in onze showrooms door heel Nederland!

Naast houten vloeren kunt u ook terecht voor: PVC, Laminaat en Kurk!

Vloerverwarming (en koeling!)

Wist u dat vloerverwarming mogelijk is met de meeste vloeren? Wij adviseren u graag om het beste rendement te behalen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers