Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 43 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 43 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Waarom een goede vloerbescherming

Om uw houten vloer maar ook laminaat, PVC en kurk vloer zo mooi mogelijk te houden is een goede vloerbescherming nodig. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Voor het behoud van uw vloer is een goede onderhoud voor vloeren noodzakelijk. Wat snel vergeten wordt is goede bescherming onder de meubels en stoelen. Vaak wordt er een verkeerde bescherming gebruikt welke niet geschikt is voor de vloer waar deze op gebruikt wordt.

Voorkomen is beter dan genezen

Parketmeester heeft een ruim assortiment vloerbeschermers, zoals vloerglijders, viltschijfjes, beschermcups voor wieltjes maar ook bureau matten. Deze vloerbescherming is geschikt voor houten vloeren, laminaat, kurk en PVC vloeren. Deze beschermers zijn in diverse maten verkrijgbaar dus voor elk meubelstuk of stoel is er wel een bescherming te verkrijgen.

Over het algemeen worden de viltglijders het meest verkocht voor uw meubels of stoelen omdat deze verkrijgbaar zijn in veel verschillende maten en uitvoeringen maar ook toepasbaar zijn op een diversiteit aan meubels en stoelen. Denk hierbij aan de verschillende stoelpoten, houten ronde poten, vierkante poten, stalen ronde poten, stalen vierkante poten maar ook buisframes. De viltglijders zijn te krijgen in zelfklevend rond, vierkant en om zelf te knippen maar ook om te schroeven of om in een holle poot te drukken. Ook zijn er teflon glijders die zelfklevend zijn.

Wanneer u kiest voor de geschikte dop of vilt voor uw meubelstuk of stoelpoot voorkomt u krassen en strepen op uw vloer. U kunt uw meubels en stoelen zorgeloos verplaatsen en schuiven.
Voor de viltglijders welke geschroefd dienen te worden zijn losse viltjes verkrijgbaar zodat u eenmalig hoeft te schroeven en niet de gehele viltglijder hoeft te vervangen.

Meer vloerbescherming om uw mooie vloer te beschermen

Wij verkopen ook bureaumatten. Deze worden onder de stoel geplaatst waardoor het oppervlak niet gaat krassen. Geeft een goede bescherming aan uw vloer. Zorg er wel altijd voor dat u ook goed onder de mat stofzuigt zodat er geen vuil en zand onder de matten kan komen. Wanneer u toch liever geen mat wilt gebruiken zijn er ook beschermcups voor de wieltjes verkrijgbaar voor de (bureau)stoelen. Deze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Beschermcup voor wieltjes

Bureaumat

Wij helpen u graag op weg

Zijn er toch nog vragen over vloerbescherming na het lezen van deze blog ? U kunt altijd contact opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.

Wilt u vloerbescherming kopen? Neem dan een kijkje in onze webshop.