Vloeren Amsterdam » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Vloeren in een unieke showroom in Zaandam, slechts 25 minuten van Amsterdam

De allermooiste vloeren dichtbij Amsterdam!

Bent u op zoek naar een vloer in de buurt van Amsterdam? Parketmeester heeft een breed assortiment vloeren afkomstig van de beste leveranciers, die elk jaar zorgvuldig geselecteerd worden. Door al ruim 30 jaar ervaring de beste kwaliteit te leveren & de klant centraal te stellen, is Parketmeester uitgegroeid tot dé vloerenspecialist van Nederland.

Wij adviseren u graag met een geheel vrijblijvend gesprek

Een vloer koopt u hoogstwaarschijnlijk slechts een paar keer in uw leven. Laat u daarom deskundig adviseren door onze adviseurs. Wij kijken graag naar uw wensen en wat er voor u mogelijk is. Natuurlijk is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen. Bent u op zoek naar een moderne vloer of juist een klassieke vloer? Hoge plinten of juiste lage? Iedereen heeft andere woonwensen en wij geven graag een passend advies.

Wij hebben een ruim assortiment vloeren:

 

Heeft u vloerschade in Amsterdam of omstreken?

Helaas kan het iedereen gebeuren: vloerschade. Parketmeester helpt u graag uw vloer correct te herstellen. Van partieel/plaatselijk herstel tot het vervangen van de gehele vloer. Wij herstellen al jaren in opdracht van bekende verzekeringen en particulieren. Ook beschikken wij over vloerendeskundigen die spotrepair kunnen uitvoeren. Spotrepair is speciaal voor kleine beschadigen en is duurzamer dan het vervangen van vloerdelen.

 

Parketmeester: verstand van vloeren!

Routebeschrijving vanaf Amsterdam naar Parketmeester Zaandam

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers