Vloeren Rotterdam » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Zoekt u een vloer? Wij zijn gevestigd dichtbij Rotterdam!

Beleeft onze mooie showroom in Alblasserdam! – Slechts 20 minuten vanaf Rotterdam.

Wilt u inspiratie opdoen of heeft u een mooie vloer op internet gezien en wilt u hier meer informatie over? Wij hebben een groot assortiment parketvloeren, PVC vloeren, laminaatvloeren en trapbekleding. U kunt bij ons ook terecht voor schadeherstel.

Als u met de auto komt vanaf Rotterdam of elders..

Bent u van plan om met de auto te komen en gebruikt u een navigatie? Stel uw navigatie dan in op Kelvinring 12, dan komt u precies bij ons voor de deur terecht. In de winkel is altijd een medewerker aanwezig om u te voorzien van deskundig vloeradvies.

 

Advies door onze ervaren vloerenspecialisten

Wilt u een trendy PVC vloer of juist een klassieke visgraatvloer? Een vloer is niet iets dat u zo even koopt. Onze specialisten geven u graag gratis en eerlijk advies. Uiteraard is er genoeg tijd om vragen te stellen. Aan het adviesgesprek zijn geen enkele kosten verbonden en is geheel gratis. U kunt ons bereiken van dinsdag 10:00 tot en met zaterdag 17:00 uur. Ook is het mogelijk om voor de avonduren een adviesgesprek aan te vragen.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

 • Ontdek ons grote assortiment
 • Showrooms door heel Nederland
 • Deskundige adviseurs
 • Ervaren leggers
 

Wij hebben niet alleen parket, maar ook andere kwaliteitsvloeren!

Al sinds 1991 zijn wij een groep ambachtelijke vloerspecialisten door heel Nederland. Met veel passie & liefde verzorgen we uw vloer in welke kamer dan ook! We leveren niet alleen vloeren van goede kwaliteit, maar leveren ook het beste advies op maat.

 • Houten vloeren – Mooie parketvloeren / houten vloeren die u naar loop van tijd weer een ander kleurtje kunt geven.
 • Laminaat vloeren – Een lage aanschafprijs en makkelijk te leggen vloeren.
 • PVC vloeren – Onderhoudsvriendelijke vloeren die met de dag populairder worden in Nederland.
 • Kurk vloeren – Milieuvriendelijk en zeer geluiddempend.
 • Betonlook vloeren – Modern, onderhoudsvriendelijk en sterk.

 

Deze houten vloer is kortgeleden gelegd in Rotterdam

In deze woning in Rotterdam heeft Parketmeester Alblasserdam een visgraatvloer mogen leggen. Na montage is de vloer afgewerkt met olie/hardwax en is de woning voorzien van mooie hoge witte MDF plinten.

Ook bij schade helpen wij u graag verder

Een (vloer)schade is iets dat erg vervelend is en helaas iedereen kan overkomen. Daarom wilt u snel de beste oplossing, zodat u weer kunt genieten van uw vloer. Parketmeester heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het partieel- en geheel herstellen van vloeren. U kunt o.a. bij ons terecht voor het herstel van parketvloeren / houten vloeren, laminaatvloeren, pvc vloeren en bamboevloeren.

Aandacht is voordeliger dan u denkt!

Klanten beoordelen Parketmeester met een 9+ en zijn zeer tevreden over onze resultaten. Wij stellen de klant centraal en willen de klant achterlaten met een glimlach op een fantastische vloer!

Kleine vloerschades herstellen (spotrepair).

Wij herstellen kleine schades door middel van spotrepair (schades die niet groter zijn dan een euromunt). De vloer hoeft er op deze manier niet gedeeltelijk uit en wordt nagenoeg onzichtbaar hersteld.

 

De kleur die bij u past

Elke tint geeft weer een ander gevoel. Gaat u voor warm en luxueus, neutraal en rustig of kiest u voor temperamentvol? Wij hebben veel verschillende vloeren met de mooiste kleuren op voorraad zodat er voor iedere smaak een vloer is. Heeft u al een vloer op het oog? Laat onze vloerendeskundige bij u thuis komen met een voorbeeld zodat u de vloer in uw omgeving kunt bekijken.

Wij helpen uw droomvloer te verwezenlijken

Verschillende kleuren, vormen, maten en soorten. Lang, breed, visgraat, eiken, Hongaarse punt, en dat is slechts een deel van de keuze bij Parketmeester. Kom een kijkje nemen bij ons in de showroom of maak een afspraak, we helpen u graag verder!

Routebeschrijving vanaf Rotterdam

Wij waren recent te zien bij Woontips op RTL4

Woontips is een inspirerende & sfeervolle woonprogramma die wekelijks is te zien op RTL4 (zaterdag). In onderstaande video geven wij tips over parketvloeren (gepresenteerd door Geert Hoes). 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

 • Ontdek ons grote assortiment
 • Showrooms door heel Nederland
 • Deskundige adviseurs
 • Ervaren leggers