Vloerentrends 2017 » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Ontdek de trends van 2017 – volop ideeën en inspiratie voor uw nieuwe vloer.

Bent u ook benieuwd naar naar de trends voor 2017?  Zoals u waarschijnlijk al weet, zijn er veel verschillende soorten vloeren op de markt. Een mooie vloer brengt een huis tot leven en bepaald grotendeels de sfeer. Wilt u een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met onze vloerendeskundige? Maak dan een afspraak!
 
Wilt u meer vloereninspiratie? Bestel het vloereninspiratieboek vandaag nog!
 

De vraag naar PVC vloeren blijft groeien – ook in 2017 weer!

PVC trend 2017

De laatste jaren is PVC steeds populairder geworden. PVC is niet alleen gemakkelijk in onderhoud, maar ook zeer stil en geluiddempend. Het nadeel van een PVC vloer is dat er bij een goedkopere variant snel krassen kunnen ontstaan.
Wij raden u Plankon PVC vloeren aan, speciaal geselecteerd door de Parketmeester. Deze kwaliteitsvloeren zijn opgebouwd uit 6 lagen en zijn de stilste en meest comfortabele in hun soort.

PVC grafiek 2017

PVC vloeren en vloerverwarming
Een PVC vloer is ideaal te combineren met vloerverwarming. PVC vloeren verleiden de warmte zeer goed en voelen daarom warm en comfortabel aan. Bent u nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor advies op maat.
 

Laminaat wordt steeds mooier

Laminaat trend 2017

steenmotief

Laminaat blijft zich elk jaar ontwikkelen en wordt steeds mooier en mooier. We zien vooral de brede laminaatplanken met een “natuurlijke” kleur steeds vaker. Een kwalitatief goede laminaatvloer is op het oog nauwelijks van echt hout- en steen te onderscheiden. Wilt u toch voor een 100% natuurlijke uitstraling gaan? Dan raden wij u uiteraard een échte houtenvloer aan.

Laminaat en vloerverwarming
Laminaat en vloerverwarming is perfect om te gebruiken als bijverwarming. Ziet u het al voor u; thuis nooit meer koude voeten of een optrekkende kou! Parketmeester levert de beste kwaliteit vloerverwarming tegen een betaalbare prijs. Onze parketteurs zijn speciaal getraind om een laminaatvloer met vloerverwarming vakkundig te kunnen leggen.
 

Brede visgraatvloeren worden steeds vaker besteld

Visgraat breed

Vroeger waren smalle visgraatvloeren helemaal de trend. In 2017 komt de visgraatvloer stoerder terug met brede, robuuste houten planken, hierdoor krijgt de vloer een moderne uitstraling. Deze vloer geeft uw woning een trendy karakter!

Een visgraatvloer zelf leggen of laten leggen?
Wilt u een visgraatvloer zelf leggen of laten leggen? Wij geven u graag advies!  U kunt bij ons eenvoudig een afspraak aanvragen bij u thuis of in één van onze showrooms door heel Nederland.
 

Vloeren op ecologische basis; kurk- en bamboevloeren.
Een nieuwe opkomende trend!

Ecologische vloeren

We zien dat de laatste tijd de vraag naar vloeren op ecologische basis sterk toeneemt.  Veel mensen worden zich steeds meer bewust van het milieu en schakelen over naar vloeren op ecologische basis. Kurkvloeren en bamboevloeren hebben een natuurlijke uitstraling en passen goed bij ons hedendaagse interieur.
 

Creatieve/unieke vloeren met een persoonlijke twist

creatieve vloeren

We zien het steeds meer en meer; een persoonlijke vloer met een eigen karakter! Met Moduleo Moods kunt u vele patronen en kleuren combineren om zo u uw eigen stijl te creëren. Vraag voor meer informatie en/of acties in de showroom bij u in de buurt.

 

Grijs, grijs, grijs!

grijze vloeren 2017
 
In 2016 was het al een opkomende trend, maar in 2017 zal deze trend zich alleen maar verder gaan uitbreiden. Van donkergrijs tot zeer lichtgrijs. Ook de bekende witte vloeren zullen steeds meer terugkomen in het interieur van 2017. Grijze en witte vloeren zijn bij Parketmeester ruimschoots verkrijgbaar – Houten vloeren white/grey wash of toch een lichtgrijze laminaatvloer? Laat u vrijblijvend adviseren door onze vloerdeskundigen. U kunt langskomen tijdens openingstijden of maak online voor ‘s avonds een afspraak – dan maken wij speciaal voor u tijd.
 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers

Inspiratieboek

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!