Duoplank parket » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Duoplank vloer

of anders genoemd twee-laags parket of combiplank

Duoplank parket ofwel twee-laags of combiplank is vergelijkbaar met lamelparket, de vloeren hebben veel overeenkomsten, maar hebben wel duidelijke verschillen. Duoplank parket bestaat uit 2 lagen en lamelparket bestaat uit 3 lagen.

De bovenste laag is “echt” hout (hardhout / edelhout) die bovenop berken Mutliplex. Multiplex is opgebouwd uit meerdere fineerlagen, oorspronkelijk ook wel “triplex”genoemd. Dit bestaat uit meerdere dunne laagjes die samen 1 geheel (onderlaag) maken.

 

Afwerking naar wens

Duoplank / Twee-laags parket kan worden afgewerkt op vele verschillende manieren; olie, Hardwax of lak. Elke voordeel kent zijn voor- en nadelen. Een gelakte vloer is onderhoudsvriendelijker dan Hardwax en olie. Het voordeel van een olie afwerking is weer dat het een “natuurlijkere” uitstraling heeft. De knoesten en structuur is nog goed zichtbaar bij een olievloer. Ook het doorlatingspercentage is hiervan afhankelijk, we bespreken graag uw wensen met een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Voor iedere woning / kantoor een eigen stijl

Bij ons kunt u terecht voor een groot twee-laags parket assortiment houtsoorten, lengtematen, breedtematen en oneindig veel patronen waarmee u uw unieke woonstijl kunt creëren. De adviseurs in onze showrooms helpen u graag hiermee, we weten dat er veel is om rekening mee te houden. Wij hebben de ervaring om samen met u de juiste keuzes te maken.

 

Combineren met vloerverwarming

Een Duoplank parketvloer is goed combineerbaar met vloerverwarming. Vooral omdat de vloer minder “werkt” dan een massief houten vloer, is het ideaal voor vloerverwarming. Ook voor vloerverwarming is er meerdere keuzes mogelijk, ook hier willen we u graag bij helpen.

 

Hoge eisen aan onze vloeren

Wij als coöperatie stellen hoge eisen aan onze producten. De vloeren van Parketmeester worden zorgvuldig geselecteerd, zodat u jaren kunt blijven genieten van uw vloer. Wij als Parketmeester verzekeren u van kwaliteit.

Inspiratie & trends

Bekijk hier meer Inspiratie voor o.a. houten vloeren

GRATIS inspiratieboek?

Een Inspiratieboek vol met woon/vloer ideeën? Vraag hem helemaal gratis aan.

Duoplank / Twee-laags parket laten leggen

Wilt u een parketvloer laten leggen door parketteurs met al meer dan 30 jaar ervaring? Dan bent u bij Parketmeester aan het juiste adres. Ook helpen we u graag met het maken van de juiste vloerkeuze.

Duoplank / Twee-laags parket zelf leggen

Bent u van plan een parketvloer helemaal zelf te leggen? Als u handig bent is het goed te doen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers