Old Dutch vloeren » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Old Dutch: verouderde vloeren

Breng de authentieke sfeer in uw ruimte

Bent u op zoek naar een chique of sfeervolle, romantische vloer dan zijn de Old Dutch vloeren zeker iets voor u. De Parketmeester voert onder de naam Old Dutch een zeer ruime sortering verouderde vloeren in onder meer klassiek visgraat in verschillende afmetingen met band en bies en veel prachtige authentieke patronen.

Een Old Dutch parketvloer creëert een sfeer van rust door zijn oude uitstraling, waardoor het lijkt of deze al lange tijd in een kasteel heeft gelegen.

Juist door de vele technieken van verouderen die de Parketmeester voeren is er een grote verscheidenheid aan verouderde vloeren zoals: Handgeschraapt – geborsteld – getrommeld – geloogd – gerookt – gestoomd – dubbel gerookt.

Door de zeer ruime keuze in afwerking met olie, olie was of hardwax is er altijd wel een verouderde vloer in de uitgebreide Old Dutch verouderde vloeren collectie die bij uw interieur past.

“Old Dutch” wordt gefabriceerd van Europees eiken. Er worden dus geen tropische bossen voor gekapt.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een Old Dutch vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek! Via e-mail & post mogelijk.
Old Dutch vloer laten leggen?
Onze parketteurs staan klaar om voor u een nieuwe Old Dutch vloer te leggen. Neem gerust contact met één van onze showrooms op om een afspraak in te plannen.
Old Dutch vloer zelf leggen
Wilt u graag meer informatie of wilt u een vloer bij ons kopen en deze zelf leggen? Onze adviseurs helpen u graag verder. Kom langs in de showroom, bel of e-mail gerust.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers