Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 48 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 48 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Spijkerloos Tapis: ambachtelijke parketvloeren

Tapis kan zowel in stroken als in verschillende patronen gelegd worden.

Ook geheten spijkerloos tapis, prefab tapis of visgraat lamelparket. Parketmeester biedt u de mogelijkheid om deze vloer in vrijwel alle mogelijke houtsoorten te laten leggen.

Vakmanschap

Het perfecte resultaat van uw tapis vloer is mede afhankelijk van de keuze van gebruikte materialen en het vakmanschap van de parketteur. Bij ons bent u daarom absoluut aan het juiste adres, onze parketteurs zijn specialisten op het gebied van deze vloeren. Door hun vakmanschap kunt u jarenlang kan genieten van uw vloer.

Wij hebben Tapis vloeren met verschillende massieve toplagen, en is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Geprefabriceerd 2 laags tapis parket kan direct op een goede, vlakke cementdekvloer gelijmd worden. Het voordeel hiervan is dat er dus maar een minimale inbouwhoogte nodig is.

 

Hoge eisen aan onze vloeren

Parketmeester stelt hoge eisen aan haar producten. De leveranciers van Parketmeester worden zorgvuldig geselecteerd, zodat u jaren kunt blijven genieten van uw vloer. Wij als Parketmeester verzekeren u een 100% perfect Hollands klasseproduct.

 

Een vloer voor iedere woonstijl

Een groot assortiment houtsoorten, lengtematen, breedtematen en oneindig veel patronen waarmee u uw unieke woonstijl kunt creëren.

 

Ideaal met vloerverwarming

Vloerverwarming is met een juist opstookprotocol een goede combinatie met 2 laags Tapis. Berekeningen via EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) tonen aan dat het milieu gebaat is bij gebruik van vloerverwarming in combinatie met hout. Ook is gebleken dat de warmte langer kan worden vastgehouden.

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u een 2 laags Tapis vloer helemaal zelf leggen? Tapis is een zware en tijdrovende klus en is écht vakwerk. Laat u goed informeren door onze deskundige.

2 laags Tapis laten leggen

Wilt u een vloer laten leggen door parketteurs met al meer dan 25 jaar ervaring? Dan bent u bij Parketmeester aan het juiste adres. Ook helpen we u graag met het maken van de juiste vloerkeuze.

Spijkerloos Tapis zelf leggen

Wilt u een tapis vloer zelf leggen? Laat u goed informeren door de Parketmeester. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Ontdek ons grote assortiment - Showrooms door heel Nederland - Deskundige adviseurs