Spijkerloos tapis - Houten vloeren - Parketmeester.nl
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Ook geheten spijkerloos tapis, 2 laags tapis of prefab tapis. Parketmeester biedt u de mogelijkheid om deze vloer in veel afmetingen en afwerkingen (kleuren) te laten leggen. Keuze genoeg, want er zijn ook nog eens meer dan 40 houtsoorten verkrijgbaar.

Vakmanschap

Het perfecte resultaat van uw tapis vloer is mede afhankelijk van de keuze van gebruikte materialen en het vakmanschap van de parketteur. Bij ons bent u daarom absoluut aan het juiste adres, onze parketteurs zijn specialisten op het gebied van deze vloeren. Door hun vakmanschap kunt u jarenlang kan genieten van uw vloer.

Wij hebben Tapis vloeren met verschillende massieve toplagen, en is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Geprefabriceerd 2 laags tapis parket kan direct op een goede, vlakke cementdekvloer gelijmd worden. Het voordeel hiervan is dat er dus maar een minimale inbouwhoogte nodig is.

 

Hoge eisen aan onze vloeren

Parketmeester stelt hoge eisen aan haar producten. De leveranciers van Parketmeester worden zorgvuldig geselecteerd, zodat u jaren kunt blijven genieten van uw vloer. Wij als Parketmeester verzekeren u een 100% perfect Hollands klasseproduct.

 

Een vloer voor iedere woonstijl

Een groot assortiment houtsoorten, lengtematen, breedtematen en oneindig veel patronen waarmee u uw unieke woonstijl kunt creëren.

 

Ideaal met vloerverwarming

Vloerverwarming is met een juist opstookprotocol een goede combinatie met 2 laags Tapis. Berekeningen via EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) tonen aan dat het milieu gebaat is bij gebruik van vloerverwarming in combinatie met hout. Ook is gebleken dat de warmte langer kan worden vastgehouden.

Overweegt u om een tapis vloer te kopen? Bezoek onze showrooms!

Inspiratieboek gratis aanvragen

Wij hebben vele showrooms door heel Nederland. Altijd wel een showroom bij u in de buurt om een tapis vloer te bekijken. Scherpe offerte & deskundig advies bij u thuis of in de showroom.

GRATIS inspiratieboek?

Bestel vandaag nog ons  Inspiratieboek: vele mooie inspiratiefoto’s en informatie voor uw nieuwe vloer!

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u een 2 laags Tapis vloer helemaal zelf leggen? Tapis is een zware en tijdrovende klus en is écht vakwerk. Laat u goed informeren door onze deskundige.

Spijkerloos tapis laten leggen

Wilt u een vloer laten leggen door parketteurs met al meer dan 30 jaar ervaring? Dan bent u bij Parketmeester aan het juiste adres. Ook helpen we u graag met het maken van de juiste vloerkeuze.

Spijkerloos Tapis zelf leggen

Wilt u een tapis vloer zelf leggen? Laat u goed informeren door de Parketmeester. Voor deze vloeren is nogal wat gespecialiseerd vakmanschap en ervaring nodig. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers