Visgraat vloeren bij Parketmeester - Al jarenlang ervaring
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Visgraat vloer

Bij iedere woonstijl past een prachtige visgraatvloer!

Kies uw afwerking

Zoveel afwerkingen, zoveel mogelijkheden.

Visgraat vloer – ambachtelijk gelegd

Een bekend patroon voor het leggen van vloeren is visgraat patroon. Parketmeester heeft een grote collectie met verschillende breedtes, kleuren en de – in visgraat gespecialiseerde – vloerspecialisten van Parketmeester leggen door heel Nederland deze patroonvloeren.

 

Inspiratie visgraat vloeren

Vraag het Inspiratieboek aan of bekijk ons blog vol met inspiratie en ideëen voor visgraatvloeren!

Of kom naar de showroom om onze vele visgraatvloeren te bezichtigen!

Visgraat vloer laten leggen

Profiteer van de Legservice® van Parketmeester. Wij hebben jarenlang ervaring met het leggen van visgraat vloeren.

Tijdloos & Traditioneel

Vroeger werden er vele vloeren in het visgraat motief gelegd, alles werd met honderden spijkers vast gespijkerd. Het visgraat patroon is een tijdje ‘uit’ geweest maar op dit moment is het weer helemaal ‘in’. Dit komt doordat er tegenwoordig o.a. een andere techniek is om de vloeren te leggen.

Veel meer mogelijkheden
Het is namelijk mogelijk om de visgraatvloer te lijmen, dat wat vroeger nog niet mogelijk was. Nu is het bijvoorbeeld ook mogelijk om ook met bredere houtsoorten een visgraat patroon in uw vloer aan te brengen, dit geeft uw vloer een compleet sfeervol en uniek uiterlijk.

Visgraat Lamelparket

Lamelparket vloeren zijn uitstekend om in visgraat motief te leggen. Door het enorm brede assortiment van Parketmeester heeft u talloze mogelijkheden. Hierdoor zit er altijd een houtsoort bij die iemand aan staat en naar iemands zin is. Denk bijvoorbeeld aan afzelia, jatoba of merbau. In het verleden was het aanbod in houtsoorten veel kleiner en dat is de reden dat de visgraat vloeren een tijdje ‘uit’ zijn geweest.

Visgraat Laminaat

Zelfs laminaat is in visgraat te leggen. Zoals bij iedereen bekend is, is laminaat er vrijwel in alle kleuren en soorten te verkrijgen en dit zorgt ervoor dat er een nog bredere keuze in vloeren is voor uw visgraat motief. Bekijk hier meer over visgraat laminaat.

PVC Visgraat

PVC vloeren kunnen ook gelegd worden in visgraatmotief. Het voordeel van een PVC vloer is dat deze vloeren erg onderhoudsvriendelijk en hygiënisch zijn. Wilt u meer informatie over een PVC vloer in visgraatmotief? Neem gerust contact op met een showroom bij u in de buurt!

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een Visgraat vloer? Ons prachtige inspiratieboek staat vol met sfeerfoto’s.
Visgraat vloer laten leggen?
Wilt u een visgraat vloer laten leggen ? De perfect klus voor de erkende parketteurs van Parketmeester! Al vele tevreden klanten gingen u voor.
Visgraat vloer zelf leggen
Een visgraatvloer helemaal zelf leggen? Onze vloerendeskundigen geven u gratis & vrijblijvend advies op maat. Voordat u een nieuwe vloer gaat leggen, is het verstandig om uzelf te laten informeren!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers
Is een visgraat vloer geschikt voor vloerverwarming?

Een visgraat vloer is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Het is wel belangrijk dat u zich houdt aan het bijgeleverde “opstookprotocol”. Voor meer informatie neem gerust contact op.

Wanneer kan mijn visgraat vloer gelegd worden?

U kunt het beste contact opnemen met een showroom bij u in de buurt, om samen met de desbetreffende showroom een datum in te plannen.

Hoeveel kost het laten leggen van een visgraat vloer bij Parketmeester?

Dat is afhankelijk van veel factoren. Mede door de houtsoort, plankbreedte, legwijze, legpatroon etc. Voor een exacte prijs kunt u het beste contact opnemen met een showroom in de buurt.

Parketmeester heeft bij mij een hele mooie visgraat vloer gelegd, ik ben erg tevreden.
Sandra