Plankon laminaat vloeren - Kwaliteit - Parketmeester.nl
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 112 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 112 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Plankon laminaat vloeren

Plankon laminaat vloeren

Bent u op zoek naar een kwaliteit laminaat vloer met een stijlvolle uitstraling? Dan is een Plankon laminaat vloer misschien interessant voor u. Plankon vloeren hebben ieder hun eigen stijl waardoor er altijd wel een vloer voor u is. De vloeren zijn eenvoudig te leggen en geven u jarenlang levenscomfort.

Zorgeloos genieten van een Plankon vloer

Een laminaat vloer van Plankon heeft een stoot- en slijtvaste toplaag en is vlekbestendig. Zelfs nagellak of viltstift kunt u met gemak verwijderen. De vloer heeft daarnaast ook een slipvaste laag waardoor deze tot wel 45% meer slipvastheid heeft als normaal. Dankzij het samenpersen van het laminaat bevat deze geen schadelijke stoffen en is deze 100% gezond. De vloeren zijn heel makkelijk in onderhoud zodat u jarenlang kunt genieten van de prachtige kwaliteit.

Vloerverwarming en vloerkoeling

Plankon vloeren zijn zeer goed te combineren met vloerverwarming en vloerkoeling. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat u de goede ondervloer kiest. Daarmee helpt een van onze showrooms u dan ook graag verder.

Levenslang* comfort

Dankzij deze combinatie geniet u levenslang* van een Plankon vloer. Met de vele collecties, stijlen en uitstralingen is er altijd wel een vloer die aan al uw wensen voldoet. 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers