PVC vloeren Merken | Parketmeester.nl
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 98 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 98 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

PVC vloeren merken

De beste PVC merken bij Parketmeester

De beste merken voor u geselecteerd.

Therdex PVC vloeren
De Therdex PVC vloeren zijn voorzien van levensechte dessins – elke noest, scheur of andere onregelmatigheid in het “hout” wordt bij Therdex precies op de juiste plaats ingeperst. De structuur is voelbaar en maken deze PVC vloeren zeer realistisch. 
Meer informatie >

 

Moduleo PVC vloeren
Deze vloerencollectie is zeer uitgebreid en heeft een realistische uitstraling. De vloeren zijn aangenaam, voelen warm aan, dempen geluid en zijn minder krasgevoelig. Ze kunnen worden gelegd in een bijna eindeloos scala aan patronen.
Meer informatie >

 

Plankon PVC vloeren
Hoge kwaliteit PVC vloeren die alleen bij Parketmeester te verkrijgen zijn. Een Plankon PVC vloer is uniek in zijn soort, vooral omdat deze vloeren zeer stil, onderhoudsvriendelijk en slijtvast zijn. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze showrooms door Nederland.
Meer informatie

Quick-step PVC vloeren
Ontdek de PVC vloeren van Quick-step. Buiten dat Quick-step kwalitatieve laminaat vloeren levert, leveren ze ook goede en betaalbare PVC vloeren.
Meer informatie

 

Wicanders PVC vloeren
Wicanders, o.a. bekend van Bonje met de Buren. Wicanders heeft veel verschillende dessins. Deze dessins zijn gelijmd op een HDF drager met een dubbele laag kurk.
Meer informatie

Douwes Dekker PVC merk
Douwes Dekker PVC vloeren
Prachtige dessins en veel keuze uit twee grote collecties. Reeds hebben wij bij De Grote Huisverbouwing een prachtige Douwes Dekker PVC vloer gelegd!
Meer informatie

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een Tapis vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers