Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 82 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 82 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Moduleo PVC vloeren

Moduleo PVC vloeren

Maak kennis met de kwaliteit van Moduleo.

Een vloer van Moduleo® biedt u vele voordelen. De vloeren van Moduleo® zijn minder krasgevoelig, vuilbestendig, onderhoudsvriendelijk, geluidsisolerend en veel meer. U hoeft dus niet uren te besteden aan vloeronderhoud.

 

Beschermlaag

De vloeren van Moduleo® hebben een beschermende toplaag van Protectonite® waardoor de vloer extra weerstand heeft tegen slijtage en krassen, en een vochtbestendige afwerking met een unieke en levensechte textuur.

 

Unieke samenstelling

Moduleo® hanteert meerdere lagen van glasvezel en kunststof, deze lagen verzekeren de dimensionale stabiliteit van de vloer.

Heeft u interesse in een Moduleo PVC vloer?

Kom langs in de showroom!

Voordelen van Moduleo PVC vloeren

  • Water- en slipbestendig;
  • Geluiddempend, ideaal voor appartementen;
  • Vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk;
  • Streep- en vlekbestendig;
  • Minieme restindruk;
  • Ideaal voor renovatie;
  • Perfect voor vloerverwarming

Super makkelijk in onderhoud

Het leukste aan onze PVC vloer? U houdt hem zo lekker makkelijk schoon. Bekijk voor langer plezier met uw vloer ook de tips voor onderhoud.

 

PVC vloer: ideaal voor vloerverwarming

Veel vloeren isoleren en houden dus vloerverwarming tegen. Deze kunststofvloeren van Parketmeester geleiden warmte juist perfect. Zo haalt u het meest uit uw vloerverwarming.

Groot aanbod vloeren

De collecties van Moduleo® zijn zeer uitgebreid. U kunt een keuze maken uit veel verschillende patronen, houtsoorten en kleuren. De dessins van Moduleo® hebben weinig herhalingen en hebben mede daarom een erg natuurlijke uitstraling. Een vloer van Moduleo® oogt en voelt natuurlijk dankzij een fris, op de natuur geïnspireerd design en een toegevoegde textuur. Moduleo® bewijst het; een mooie en kwalitatieve vloer hoeft niet duur te zijn. Moduleo gaat nog een stapje verder door het introduceren van Moduleo Moods. Met deze collectie kunt u uw eigen excentrieke vloer ontwerpen!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Ontdek ons grote assortiment - Showrooms door heel Nederland - Deskundige adviseurs - Ervaren leggers