Moduleo Select PVC vloeren - Parketmeester.nl
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 102 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 102 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Moduleo Select

Met Moduleo Select krijgt u veel en betaald u weinig!

Een sterke vloer tegen een voordelige prijs

Moduleo Select┬ábiedt u een ruime keuze aan betaalbare en sterke PVC vloeren. Op deze collectie van Moduleo heeft u maar liefst 15 jaar garantie.┬áU heeft een keuze uit verschillende kleuren,┬áhout/steen effecten. Ook kunt u kiezen of u de verlijmde of click versie wilt. Deze instapcollectie van Moduleo is geschikt voor normaal woongebruik/projectgebruik. Heeft u met uw vloer commerci├źle doeleinden, dan adviseren wij┬áu de andere van Moduleo collecties┬áTransform & Impress aan.

Een vloer die voorzien is van een unieke beschermlaag

Door de Protectonite-laag is uw vloer minder krasgevoelig en makkelijk te onderhouden. De vloeren zijn vochtwerend en worden daarom ook steeds vaker in badkamers geplaatst, vooral de gedetailleerde steeneffecten!

Maak kennis met de 32 vloeren van Moduleo Select

Heeft een vloer in deze collectie uw aandacht getrokken? Of heeft u een andere vloer op de website gezien? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een showroom bij in de buurt! Onze ervaren vloerendeskundigen staan u graag te woord. Wilt u liever direct een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan via dit formulier.

Heeft u interesse in een Moduleo Select vloer?

Kom langs in de showroom!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers