Click PVC vloeren » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

PVC Click vloeren

Groot assortiment, eenvoudig te leggen

Click PVC vloeren

“Zwevend” gelegde vloer

Click PVC vloeren zijn vloeren die “zwevend” gelegd worden. Dit houdt in dat de vloerdelen niet worden verlijmd of gespijkerd aan de ondervloer. Bij “zwevend” gelegde PVC vloeren is een ondervloer meestal voldoende om de dekvloer te egaliseren. Dit zorgt ervoor dat dit type PVC vloeren vaak goed betaalbaar zijn.

Duurzaam

De Click PVC vloeren die wij verkopen gaan lang mee doordat ze voorzien zijn van een slijtvaste laag (niet krasvast). Deze slijtvaste laag is er in verschillende diktes en bepaald mede de prijs van de vloer. Doordat PVC waterbestendig is, is de kans op kromtrekken vrijwel niet aanwezig. Dit is een van de voordelen van PVC vloeren ten opzichte van houten en laminaat vloeren. Tezamen met het eenvoudige onderhoud van de vloer, is een PVC vloer ideaal om te leggen in zowel particuliere woningen als in intensief belopen zakelijke omgevingen.

Secuur te werk gaan

Het is een misverstand om te denken dat PVC vloeren niet zelf te leggen zijn. Wel is het belangrijk dat er secuur te werk wordt gegaan. Speciaal voor de doe-het-zelver zijn er Click PVC vloeren ontwikkeld. Door de speciale verbinding klikken de vloerdelen eenvoudig in elkaar.

Laten leggen door de specialist

Ondanks dat click vloeren goed zelf te leggen zijn, kan het zijn dat u er tegenop ziet om de vloer zelf te leggen. U kunt te allen tijde een van onze vloerendeskundigen inschakelen om de vloer te laten leggen. We hebben geruime ervaring met het leggen en zorgen ervoor dat de vloer snel en mooi gelegd wordt.

Waarom een PVC Click vloer van Parketmeester?

  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Makkelijk evt. beschadigde delen herstellen;
  • PVC click kunt u meeverhuizen;
  • Onderhoudsvriendelijk

Nadelen click pvc vloeren

  • Nagenoeg geen nadelen, wel moet u rekening houden met een duurder aanschafprijs dan gelijmde PVC.

Therdex PVC vloeren

Plankon PVC vloeren

Moduleo PVC vloeren

CoreTEC PVC vloeren

Wicanders PVC vloeren

Quick-step PVC vloeren

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u meer interieur/vloer ideeën? Bestel direct GRATIS ons nieuwe vloerinspiratieboek.
PVC Click laten leggen?
Een vloer laten leggen door Parketmeester? Onze parketeurs staan voor u klaar! Met al meer dan 20 jaar ervaring, kunt u rekenen op het beste resultaat. Wilt u graag meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende afspraak aan met onze vloerendeskundige, in één van onze showrooms of bij u thuis!
PVC Click zelf leggen
Bent u een doe-het-zelver en wilt u de vloer zelf leggen? Ook dan bent u bij Parketmeester aan het juiste adres! Wij geven u graag advies, om het proces zo spoedig mogelijk te laten voorlopen. Vraag daarom een vrijblijvende afspraak aan bij ons in de showroom of bij u thuis!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers