Gelijmde PVC vloer » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 112 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 112 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

PVC gelijmde vloeren

Groot assortiment bij Parketmeester

Informatie over een gelijmde PVC vloer

Een verlijmde PVC vloer is lastig zelf te installeren. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat de ondergrond geëgaliseerd moet worden. Egalisatie is noodzakelijk om te voorkomen dat de kleinste oneffenheden terug te zien zijn in de vloer. 

Vloerverwarming

In tegenstelling tot click PVC vloeren, is het bij gelijmde PVC vloeren goed mogelijk om er vloerverwarming onder te (laten) leggen. De dunnere PVC stroken bij verlijming geleiden zeer goed de warmte. Wilt u meer weten over de voordelen van een PVC vloer met vloerverwarming? Lees dan hier of kom direct langs in een van onze showrooms. 

Plaatselijk herstel goed mogelijk

Wanneer u eventueel in de toekomst schade zou hebben aan uw verlijmde PVC vloer, is het goed mogelijk om schade te herstellen. Dit komt doordat er geen klikverbindingen zijn die het vervangen van een of meerdere stroken zouden kunnen belemmeren.

Verschillende legpatronen mogelijk

Doordat de vloerstroken geen verbindingsstukken hebben, is het mogelijk om zelf een legpatroon te kiezen. Hierdoor is het mogelijk om met een PVC vloer dezelfde uitstraling te creëren als met een houten vloer. Echter heeft PVC het voordeel dat het veel eenvoudiger te onderhouden is dan een houten vloer.

Waarom een Gelijmde PVC vloer?

  • Verlijmde PVC vloeren zijn nog stiller dan PVC click;
  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Hoog rendement met vloerverwarming.

Nadelen van een gelijmde PVC vloer

  • Niet verhuisbaar;
  • Lastig zelf te leggen.

Therdex PVC vloeren

Plankon PVC vloeren

Moduleo PVC vloeren

CoreTEC PVC vloeren

Wicanders PVC vloeren

Quick-step PVC vloeren

GRATIS inspiratieboek?

Wilt u meer interieur/vloer ideeën? Bestel direct GRATIS ons nieuwe vloerinspiratieboek.
PVC Click laten leggen?
Een vloer laten leggen door Parketmeester? Onze parketeurs staan voor u klaar! Met al meer dan 20 jaar ervaring, kunt u rekenen op het beste resultaat. Wilt u graag meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende afspraak aan met onze vloerendeskundige, in één van onze showrooms of bij u thuis!
PVC Click zelf leggen
Bent u een doe-het-zelver en wilt u de vloer zelf leggen? Ook dan bent u bij Parketmeester aan het juiste adres! Wij geven u graag advies, om het proces zo spoedig mogelijk te laten voorlopen. Vraag daarom een vrijblijvende afspraak aan bij ons in de showroom of bij u thuis!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers