Vloerverwarming in uw Badkamer? Wat een luxe! » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Het is een irritatiepuntje bij veel mensen; een koude badkamervloer wanneer u net uit bad of douche komt. De verwarmingsradiatoren staan op volle toeren, maar de vloer wordt maar niet warm. Vloerverwarming onder uw badkamer is dan een passende oplossing! Wist u trouwens ook dat vloerverwarming te combineren is met houten vloeren

Geen koude voeten meer in uw badkamer!

Vloerverwarming is steeds vaker in huizen en in bedrijfsruimtes te vinden. Logisch ook, want wie wil er nou niet meer comfort? Ook de luchtkwaliteit verbetert enorm. Ook voor kinderen is het ideaal. Wist u trouwens dat u met vloerverwarming  kunt besparen op uw energierekening?

Ook voor u is vloerverwarming in uw badkamer mogelijk!

De aanschafprijs zal zichzelf terugverdienen in kosten en in duurzaamheid. Omdat vloerverwarming een goede circulatie heeft van warme lucht, verbruikt het zo’n 20% procent minder energie dan radiotoren. Door een gelijkmatige verdeling bereikt men sneller een comfortabel gevoel.

Een nieuwe badkamervloer van Parketmeester: onwijs veel mogelijkheden!

Wij kunnen vele soorten vloeren leggen in uw badkamer; zowel houten vloeren als PVC vloeren leggen wij regelmatig in badkamers. Onze specialisten hebben veel ervaring en kunnen uw deskundig te woord staan. Neem gerust contact op met een showroom. Ook heeft u de mogelijkheid om via onze site en afspraak aan te vragen.

Wat kost vloerverwarming voor mijn badkamer?

Dat is van veel factoren afhankelijk. Om hoeveel m² gaat het? Hoofdverwarming? of (uitgebreide) bijverwarming?  Iedereen heeft andere verwachtingen van vloerverwarming, daarom is het raadzaam om het e.e.a. te overleggen in een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat heb ik eraan in de zomer?

In de zomer kan vloerverwarming functioneren als “vloerkoeling”. U heeft er dus het hele jaar plezier en comfort van.