Een witte houten vloer? Het is weer helemaal terug. » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Witte houten vloeren geven uw woning een rustige uitstraling

Uw vloer is de basis van uw woning. Met een witte vloer heeft u een “neutrale basis” en is daarom erg geschikt voor de meeste woonstijlen. Voor zowel brocante als modern interieur is de kleur & vloer uitermate geschikt. Wit kan bijvoorbeeld gebruikt worden in een industriële woning, maar ook in een landelijke woonstijl.

Maar heeft het ook nadelen?

Ja, ieder voordeel heeft zijn nadeel en vice versa. Maar wat toch door de meeste mensen als nadeel wordt gezien is dat u nagenoeg elke haar, kruimel of vlekje kunt zien op een witte vloer. Het voordeel is wel weer dat u goed ziet wanneer de vloer toe is aan een goede schoonmaakbeurt.

Een ander mogelijk nadeel is dat als u veel witte meubelen heeft, deze geen mooie uitstraling geven. Het contrast is niet meer aanwezig tussen de vloer en de meubelen. Althans je dit natuurlijk mooi vindt, dan kun je dit als een positief punt zien.

Helemaal wit of een tint?

We kunnen uw vloer zowel een lak, olie als Hardwax afwerking geven. De vloer wordt speciaal voor u (naar wens) bewerkt. Onze vloeradviseurs helpen u graag verder met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ze bespreken graag uw wensen en helpen u de juiste keuze(s) te maken. Maak vandaag nog een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij.

Inspiratieboek

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

Toch weer wat anders?

Bent u toch de witte vloer weer zat? Geef hem gewoon weer een ander kleurtje. Dat is het grote voordeel van een parketvloer! Lees hier meer over een parketvloer

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers