2 prachtige ideeën voor uw Slaapkamer » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Inspiratie #1 Bohemian woonstijl: een klassieke vloer met een chique uitstraling

Moderne vloer slaapkamer De Hongaarse punt is een echte klassieke vloer die al jaren in veel verschillende woonstijlen toepasbaar is. De onderstaande foto betreft een PVC vloer die in een Hongaarse punt is gelegd. Deze donkere vloer geeft veel sfeer en kunt u een mooie trendy Bohemian stijl creëren. Wat is een Hongaarse punt? Bij de Hongaarse vloer worden de delen onder een hoek van 45 °C of 60 °C gelegd en sluiten aan de bovenzijde, waardoor de zogeheten ‘sergeantsstrepen’ ontstaan. Meer informatie over de Hongaarse punt Landelijke vloer slaapkamer

Inspiratie #2 Landelijk en rustgevend

Als u uw slaapkamer liever een rustige en natuurlijke uitstraling wilt geven, kies dan voor hardhouten, laminaat of PVC stroken (met een natuurlijke tint). Deze kunt toepassen in bijvoorbeeld een landelijke of Scandinavische woonstijl. De vloer op de foto betreft een PVC vloer met een  “Eikenhouten-dessin”. Welke vloer past het best bij mij? Er zijn zoveel verschillende vloeren, zoveel verschillende maten, afwerkingen en prijzen dat we door alle bomen het bos niet meer zien. U kunt gerust een kijkje nemen op onze vloeren pagina. Komt u er niet uit? Trek gerust aan de bel, want wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen met een vestiging bij u in de buurt.

Inspiratieboek

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers