Ervaringen / Beoordelingen bij Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 95 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 95 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Bij ons staat de klant centraal, daarom vinden wij het belangrijk als u uw mening geeft over ons. Wij waarderen het enorm als u een review bij ons achterlaat. U kunt deze hieronder kwijt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Parketmeester
Average rating:  
 95 reviews
 by Rob Wagner
Prima bedrijf

Vanaf het eerste gesprek bij een fijn gevoel bij dit bedrijf. Op beide verdiepingen van ons huis wilden we nieuwe vloeren. We zijn in de winkel prima geholpen, er werd de tijd voor ons genomen. Ook de rest van het traject is op een goede en vriendelijke manier verlopen (slopen oude vloer, afspraken voor leggen van de nieuwe vloer en uiteindelijk het leggen van de vloeren).

Kortom we zijn erg tevreden. Wij raden dit bedrijf zeer aan.

 by Dimar Bolleman
Ondanks Corona volgens planning

Het was door Corona even schuiven met de planning, maar door wat overuren kon de PVC vloer toch binnen de afgesproken tijd gelegd worden. Keurig werk geleverd door de vakmannen van Philips Parketmeester in Assen.

 by Schipper
Kundig, vriendelijk en flexibel

Last-minute wilden we toch de vloer nog opknappen. Een belletje was genoeg: ze kenden de vloer, wisten wat er kon en maakten meteen tijd. Snel schakelen, goed advies over de kleur, vriendelijk. Kortom: een adres om te onthouden.

 by Harold Schrooders
Vakwerk !

Van advies , planning maar zeker ook de montage alles top geregeld

Vakmensen daar bij Parketmeester Maastricht. De monteurs werken zeer netjes en laten alles netjes opgeruimd achter TOP !!!!!

 by Gerard
Top

In ons 'nieuwe' huis lag al een parketvloer. Hebben deze laten schuren, oliën en nieuwe plinten laten plaatsen. Super mooi geworden, niks anders dan lof.

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers