Inspiratieboek aanvragen

Bij ons staat de klant centraal, daarom vinden wij het belangrijk als u uw mening geeft over ons. Wij waarderen het enorm als u een review bij ons achterlaat. U kunt deze hieronder kwijt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 16 reviews
by Fam. Zandweg on Parketmeester
Net wat meer dan de rest

Wij wilden onze Essen vloer laten schuren, maar konden helaas onze zware meubels niet uit het huis krijgen. Voor een mooi prijsje is dit geregeld en is de vloer weer helemaal mooi geschuurd. Wij hebben gekozen voor een iets wat lichtere lak dan we hadden. Erg blij mee.

by Sander on Parketmeester
Leuk vloertje

De oude laminaatvloer is er in mijn woonkamer uitgehaald en daarvoor is er een mooie moderne laminaatvloer voor teruggekomen. Ik ben jullie erg dankbaar. Groetjes Sander

by Daan Loenen on Parketmeester
Vakkundig hersteld

Ik had schade aan mijn vloer. Deze heb ik via de verzekering gemeld en toen terecht gekomen bij Parketmeester. Een deskundige heeft toen naar de vloer gekeken en vervolgens de schade opgenomen. De schade is toen akkoord bevonden door de verzekering en toen heeft Parketmeester de schade prima en snel hersteld. Ik ben zeer tevreden, dit bedrijf is zeker een aanrader.

by Tamara on Parketmeester
Tevreden over het eindresultaat

Parketmeester Tilburg heeft onze vloer netjes gelegd en daar zijn we heel erg blij mee. De werkwijze zijn wij erg over te spreken, heel precies en netjes. Wij zijn zeker te spreken over dit bedrijf. Wij bedanken jullie voor de moeite en inzet.

Tamara

by Martijn on Parketmeester
Mooi geëgaliseerd en gelegd

De ondergrond is goed geëgaliseerd en daarna een mooie vinyl vloer op aangebracht. Fijn dat het snel gerealiseerd kon worden. Prima bedrijf en een prima prijs.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Onze adviseurs helpen u graag verder