Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 82 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 82 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Bij ons staat de klant centraal, daarom vinden wij het belangrijk als u uw mening geeft over ons. Wij waarderen het enorm als u een review bij ons achterlaat. U kunt deze hieronder kwijt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Parketmeester
Average rating:  
 82 reviews
 by Barbera on Parketmeester
Prima werk.

Zeer tevreden over onze splinternieuwe houten vloer!
Nadat we 1 dag voor het leggen van de vloer constateerden dat de vloer niet aan onze verwachtingen voldeed en wij lichtelijk in paniek raakten kunnen we na 2 dagen zeggen dat het allemaal is goed gekomen. De parketteur bleef gelukkig rustig en dacht met ons mee. Nadat we alle planken één voor één bekeken hadden kon hij in iedergeval een gedeelte gaan leggen. Ondertussen had hij geregeld dat we de volgende dag nog een aantal pakken vloerdelen bezorgd kregen. Ook die zijn goed uitgezocht. Het resultaat is een prachtige vloer. De mensen van Philips parket hebben hard hun best gedaan om ons te helpen. De klant was zeker koning!
Dank!

 by Cees Bosdijk on Parketmeester
Weer als nieuw

2 weken geleden is onze vloer geschuurd. Na 12 jaar op geleefd te hebben was hij toe aan een opknapbeurt. Philips parket (Parketmeester Assen) gebeld want daar hedden we het ook gekocht. Erwerd aangegeven dat hij weer als nieuw zou worden. We konden het niet geloven. Maar na een schuurbeurt door een vriendelijke man kreeg hij gelijk. De vloer is weer als nieuw, zo mooi geworden. Top, bedankt.

 by Theo van der Velden on Parketmeester
Prima werk geleverd

Dit bedrijf heeft twee jaar geleden parket met plinten bij ons geplaatst en nu nieuwe plinten op de beneden verdieping. Het resultaat is fantastisch. Dit bedrijf kan ik bij iedereen aanbevelen omdat ze echt vakwerk leveren, afspraken nakomen en een fantastische service bieden. Een echte aanrader!

 by Bouma on Parketmeester
Prachtig resultaat

Onze houten vloer (12 jaar) oud was verkleurt en had veel gebruikerssporen. De vloer is helemaal geschuurd, gebeitst en en in de olie gezet. Het resultaat is als nieuw. Een spannende klus want het was niet niet zeker of en in hoeverre de 'oude' kleur weer terug zou komen. Het resultaat is echt prachtig.

 by Peter van der Molen on Parketmeester
parketvloer

Afgelopen week heeft Parketmeester Assen onze 20 jaar oude parketvloer helemaal opgeknapt. Het resultaat is verbluffend, het is echt waanzinnig mooi geworden. Nogmaals onze hartelijke dank voor uw uitstekende werk.

Peter en Dinie van der Molen

Page 1 of 17:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Ontdek ons grote assortiment - Showrooms door heel Nederland - Deskundige adviseurs - Ervaren leggers