Bekend van o.a.
Inspiratieboek aanvragen

Bij ons staat de klant centraal, daarom vinden wij het belangrijk als u uw mening geeft over ons. Wij waarderen het enorm als u een review bij ons achterlaat. U kunt deze hieronder kwijt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Parketmeester
Average rating:  
 38 reviews
by E.H.van Houten on Parketmeester
uitstekend op alle fronten

Wij zijn zeer tevreden over de vloeren gekocht bij en gelegd door Philips parket te Assen. Zowel qua adviezen over kleuren en materialen, alswel de uiterst vriendelijke contacten en het meedenken met ons. de kwaliteit en uitvoering komen volledig tegemoet aan onze verwachingen. Een echte aanrader !!

by Fam. Untied on Parketmeester
Als nieuw .....

Na 17 jaar is onze eiken lamel parketvloer ontdaan van lak, geschuurd en geolied door Humberto van Philips parket Assen. Wij konden ons geen mooier resultaat voorstellen. Vakmanschap en liefde voor het vak maken de vloer weer als nieuw. Naast vriendelijkheid zijn service en advies van hoge kwaliteit. Topzaak 👍

by Ruud Trompert on Parketmeester
Uitstekende service

Uitstekende service van Philips Assen. Vloer is snel & vakkundig gelegd. Vriendelijk personeel.

by Dré Hofstede on Parketmeester
Hard houten verjongingskuur gegeven.

De sleutel van onze nieuwe stek om 11:00 uur. Joost een paar uur later al over de vloer. Prima advies gehad. Goede afspraken gemaakt en die is Parkethuis De Keizer prima nagekomen. Arie is onze vloer komen opschuren en lakken. Hij heeft dat zeer deskundig gedaan. Een prima vakman, die staat voor z'n vak. Mijn vrouw en ik zijn erg blij geworden van het eindresultaat. Tussendoor nog een passend laminaat vloertje gelegd in de opkamer. Erg mooi gedaan met oog voor detail en eindafwerking. Op basis van onze ervaringen durf ik dit bedrijf bij een ieder aan te bevelen. Ga zo door Parkethuis De Keizer (een passende naam mag ik wel zeggen).

by Jesper on Parketmeester
Goed bedrijf

Bedankt voor de nieuwe vloer.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Onze adviseurs staan u graag te woord