Ervaringen / Beoordelingen bij Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 98 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 98 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Bij ons staat de klant centraal, daarom vinden wij het belangrijk als u uw mening geeft over ons. Wij waarderen het enorm als u een review bij ons achterlaat. U kunt deze hieronder kwijt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Parketmeester
Average rating:  
 98 reviews
 by Van Wijk
Waar service nog standaard is

Na een lekkage in het appartement . Werd er een nette offerte gemaakt voor de verzekering. Later een mooie vloer uitgezocht. En is vakkundig gelegd.

 by Ron Meerhof
Topvloer

We hebben drie jaar terug een vloer laten leggen door dit bedrijf. Ik zat er vanochtend naar te kijken en dacht: daar moet ik ze toch nog eens voor complimenteren. Er wordt stevig op deze vloer geleefd (morsen, ongelukjes van de hond, schuiven met meubels), maar hij geeft geen krimp. Wat een mooie, goeie vloer! Perfect gelegd ook. Dank, alsnog.

 by Fam.Louwerse
Goede service

Van A tot Z is ons alles uit handen genomen. Van vloerverwarming tot de plinten. Alles is goed geregeld! Kunde en kennis is zeker aan de orde..

 by Rob Wagner
Prima bedrijf

Vanaf het eerste gesprek bij een fijn gevoel bij dit bedrijf. Op beide verdiepingen van ons huis wilden we nieuwe vloeren. We zijn in de winkel prima geholpen, er werd de tijd voor ons genomen. Ook de rest van het traject is op een goede en vriendelijke manier verlopen (slopen oude vloer, afspraken voor leggen van de nieuwe vloer en uiteindelijk het leggen van de vloeren).

Kortom we zijn erg tevreden. Wij raden dit bedrijf zeer aan.

 by Dimar Bolleman
Ondanks Corona volgens planning

Het was door Corona even schuiven met de planning, maar door wat overuren kon de PVC vloer toch binnen de afgesproken tijd gelegd worden. Keurig werk geleverd door de vakmannen van Philips Parketmeester in Assen.

Page 1 of 20:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

  • Ontdek ons grote assortiment
  • Showrooms door heel Nederland
  • Deskundige adviseurs
  • Ervaren leggers