Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 50 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 48 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Bij ons staat de klant centraal, daarom vinden wij het belangrijk als u uw mening geeft over ons. Wij waarderen het enorm als u een review bij ons achterlaat. U kunt deze hieronder kwijt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Parketmeester
Average rating:  
 52 reviews
by R A Simonides on Parketmeester
Er werd de tijd genomen om mij te adviseren en de uitvoering was goed.

Ondanks de Corona beperkingen kon ik in goed overleg met Phillips Parket tot een keus komen voor de voor mij beste vloer. Ik kon thuis de monsters bekijken bij het licht en de kleuren in mijn huis. Er werd de tijd genomen die ik nodig had om tot mijn besluit te komen. Ben goed geadviseerd en er is goed ingemeten. In een dag is het gelukt om de vrij grote oppervlakte te leggen. Nawerk is ook naar tevredenheid opgepakt.

by Fam Sijen on Parketmeester
Top vloer geleverd en geplaatst

Afgelopen week heeft Francois van Erka parket in maastricht een douwes dekker pvc visgraat vloer geplaatst. Top prestatie geleverd. De vloer ziet er super strak en netjes uit de afwerking is geweldig. Wij zijn meer dan tevreden vanaf het uitzoeken tot aan de plaatsing. Nogmaals team erkaparket Maastricht heel erg bedankt wij zijn heel tevreden.

by Wilemse on Parketmeester
prima!

Parket in keuken en gang opnieuw geschuurd en plintlijsten vervangen. Weinig stof, geen rommel en perfect afgewerkt, compliment!

by Annelies on Parketmeester
Vloer geschuurd en geolied

Parketmeester heeft de vloer zeer netjes opgeleverd en waakt voor kwaliteit.

Bij de 1e behandeling hebben ze de vloer geschuurd en geolied, waarna ze aangaven gereed te zijn.

Toen ik een paar weken later aangaf de vloer toch wat droog te vinden (ik had de volledige factuur reeds voldaan), werd er gelijk tijd vrijgemaakt en kwamen ze de vloer nabehandelen met een onderhoudsolie. Daarna was de vloer perfect. Hij ziet er weer uit als nieuw.

by A Withagen on Parketmeester
Uitmuntend

Na waterschade door lek aquarium is het parket weer als nieuw hersteld door Parketmeester Bergen op Zoom. Bijzonder vriendelijk, behulpzaam, maar bovenal kwalitatief bijzonder goed werk afgeleverd. De vloer is weer als nieuw! Ben zeer tevreden!

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Ontdek ons grote assortiment - Showrooms door heel Nederland - Deskundige adviseurs