Bekend van o.a.
Inspiratieboek aanvragen

Bij ons staat de klant centraal, daarom vinden wij het belangrijk als u uw mening geeft over ons. Wij waarderen het enorm als u een review bij ons achterlaat. U kunt deze hieronder kwijt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Parketmeester
Average rating:  
 41 reviews
by Dikland on Parketmeester
Mooie vloer, vakkundig gelegd.

Na een bezoek aan de winkel in Assen, en een tegenbezoek aan huis hebben we een mooie vloer uitgezocht. Afgelopen donderdag is de vloer, een eiken parketvloer, in 1 dag gelegd en afgewerkt met plinten. Een top prestatie! Nu is onze keuken plus woonkamer eindelijk echt af.

by A. Meijer on Parketmeester
W. Taats vloeren in Limmen is Top!

W. Taats vloeren in (Parketmeester Limmen) is Top!. Een eerlijke uitleg over diverse vloeren, veel tijd en zorg voor het uitzoeken van een nieuwe vloer. Prijs-kwaliteit en het aanbod aan diverse vloeren is ook goed. Kortom: ga naar W. Taats Vloeren in Limmen! Daar kan geen bouwmarkt tegenop!

by Anke Lindhout on Parketmeester
Goede kwaliteit, mooie vloer

Afgelopen week een mooie vloer gelegd in een slaapkamer: kersenhout laminaat. Goed en deskundig gelegd, echt kwaliteit en .
Onze parketvloercinnde woonkamer is in 1993 gelegd, toen heette de zaak nog “ Bens parket”.
Twee jaar geleden is deze parketvloer door Bensing gerepareerd, geschuurd en weer opnieuw in de olie gezet, leek wel als nieuw en nu ziet het er nog steeds prachtig uit. Vorig jaar in 2 andere slaapkamers vloerbedekking door laminaat vervangen. Alles door Bensing parket en alle ervaringen waren goed.

by E.H.van Houten on Parketmeester
uitstekend op alle fronten

Wij zijn zeer tevreden over de vloeren gekocht bij en gelegd door Philips parket te Assen. Zowel qua adviezen over kleuren en materialen, alswel de uiterst vriendelijke contacten en het meedenken met ons. de kwaliteit en uitvoering komen volledig tegemoet aan onze verwachingen. Een echte aanrader !!

by Fam. Untied on Parketmeester
Als nieuw .....

Na 17 jaar is onze eiken lamel parketvloer ontdaan van lak, geschuurd en geolied door Humberto van Philips parket Assen. Wij konden ons geen mooier resultaat voorstellen. Vakmanschap en liefde voor het vak maken de vloer weer als nieuw. Naast vriendelijkheid zijn service en advies van hoge kwaliteit. Topzaak 👍

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Ontdek ons grote assortiment - Showrooms door heel Nederland - Deskundige adviseurs