Bekend van o.a.
Inspiratieboek aanvragen

Bij ons staat de klant centraal, daarom vinden wij het belangrijk als u uw mening geeft over ons. Wij waarderen het enorm als u een review bij ons achterlaat. U kunt deze hieronder kwijt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 19 reviews
by Melvin on Parketmeester
Plinten netjes en mooi geplaatst

Een kennis vertelde over zijn goede ervaringen met Parketmeester. Hierdoor ben ik naar een showroom gegaan en mooie MDF plinten uitgezocht. Plinten werden snel geplaatst en netjes ook! Precies wat ik ervan verwacht had. Ook ik zal Parketmeester aanbevelen.

by Fam. Veenstra on Parketmeester
De vloer is echt prachtig geworden

Complimenten voor deze prachtige vloer. Bedankt voor de uitstekende service.

by Fam. Van den Berg on Parketmeester
Helemaal goed

Parketmeester heeft prachtig werk verricht. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat voor het leggen van onze nieuwe geoliede houten vloer. Ook levert Parketmeester de juiste onderhoudsmiddelen voor mijn houten vloer, die erg effectief zijn.

by Fam. Zandweg on Parketmeester
Net wat meer dan de rest

Wij wilden onze Essen vloer laten schuren, maar konden helaas onze zware meubels niet uit het huis krijgen. Voor een mooi prijsje is dit geregeld en is de vloer weer helemaal mooi geschuurd. Wij hebben gekozen voor een iets wat lichtere lak dan we hadden. Erg blij mee.

by Sander on Parketmeester
Leuk vloertje

De oude laminaatvloer is er in mijn woonkamer uitgehaald en daarvoor is er een mooie moderne laminaatvloer voor teruggekomen. Ik ben jullie erg dankbaar. Groetjes Sander

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Wilt u meer informatie en/of een showroom bezoeken?

Onze adviseurs staan u graag te woord