Bamboe trap - Hoogkant Caramel » Parketmeester
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Parketmeester | Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 114 beoordelingen
Inspiratieboek aanvragen

Bamboe trap

Wat een werk is dat geweest… Een architect en aannemer hebben wel eens ideeën voor het plaatsen van een parket of houten vloer maar deze bamboetrap staat toch wel erg hoog aangeschreven in de parketbranche qua oplevering werk.

De wanden heeft “De Luit interieurbouw” uit Naarden verzorgd.

Het materiaal bamboe hoogkant geheten hebben we ook geplaatst in Dordrecht in het Stadskantoor en in Alblasserdam in het cultureel centrum

Landvast waar wij de feestzaal en bar en kleine zalen hebben voorzien van deze bamboevloeren en wat opvalt is dat het een prachtige harde houtsoort is welke geschikt is voor allerlei interieur…

Dus heren en dames architecten… Wilt u ook een Zeester in Rotterdam, Dordrecht, of ergens anders in Zuid-Holland of Noord-Brabant bel of mail Parketmeester Alblasserdam.

 

Het patroon

Het patroon van de trap ziet u hier doorlopen in de wanden… Het resultaat is een prachtige trap bekleed met bamboeparket.

Deze bamboevloeren is een prachtige harde houtsoort, welke geschikt is voor elk interieur.

Info over deze vloer

Parketmeester Alblasserdam (toen ook nog gevestigd in Sliedrecht) had de opdracht via een aannemer de trap te bekleden met Bamboe Hoogkant Caramel.
Dit moest in patroon doorlopen in de wanden… Het resultaat is een prachtige trap bekleed met bamboeparket.

GRATIS inspiratieboek?

Boordevol informatie op het gebied van alle soorten vloeren. Bent u op zoek naar een Tapis vloer? Laat u inspireren door ons prachtige inspiratieboek!